Sendika Başkanları'ndan İl Emniyet Müdürlüğü'ne ziyaret

TAKİP ET

İstanbul Beşiktaş'ta geçen hafta Şehit olan polislerimiz için; Samsun Memur-Sen İl Temsilcisi Nejdet Güneysu ve Sendika Şube Başkanları Samsun İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz'a makamında taziye ziyaretinde bulundu.

Ziyarete Samsun Memur-Sen İl Başkanı Nejdet Güneysu, Sağlık-Sen Şube başkanı İlhan Öksüz, Bem-Bir-Sen Şube başkanı Nurettin Sever, Diyanet-Sen 1 Nolu Şube Başkanı Nevzat Oy, Samsun Eğitim-Bir-Sen 2 Nolu Şube Başkanı Yılmaz Taşova, Toç-Bir-Sen Şube Başkanı Ayhan Akdeniz, Büro Memur-Sen Şube Başkanı Mustafa Karabiber, Enerji Bir-Sen İl temsilcisi Selahattin Öçtürk ve Hanımlar Komisyonu Başkanı Songül Kıyak katıldılar.

Memur-Sen İl Başkanı Nejdet Güneysu, İstanbul Beşiktaş'ta şehit olan polislerimize rahmet; Şehitlerin ailesine, yakınlarına ve  Emniyet mensuplarına baş sağlığı dilediklerini kaydederek “Emniyet mensuplarının çok zor şartlarda çalıştıklarını bildiklerini” ifade ederek “Kimden ve nereden gelirse gelsin, terör bir insanlık suçudur. Bu terör eylemlerinin bir an önce son bulmasını, artık bu şehit cenazelerimizin son olmasını diliyorum. Bir kez daha tüm terör eylemlerini ve örgütlerini şiddet ve nefretle kınıyorum” dedi. 

Emniyet müdürü Yavuz sendika başkanlarının bu anlamlı ziyaretten dolayı teşekkür etti.