Senetle Ev Almanın Yeni Yolu Faizsiz Sistemler

TAKİP ET

​​​​​​​Özellikle salgın döneminden sonra peşin parayla ev almak, ülke ekonomisi ve salgından dolayı iş yerlerine gelen kısıtlamadan ötürü birçok kişi için hayal oldu.

Bundan dolayı bankaların yüksek faiz uygulaması, değeri 1 iken kredi sayesinde 3 olan evleri, insanlar yüksek faizden dolayı istemez ve rafa kaldırmak isterler. Fakat bu durumun tam tersine kredisiz ve senetli sistemler ile faizsiz ev alma yöntemleri ile ev sahibi olmak en çok tercih edilen sistemlerden biri haline gelirken, aynı zaman birçok kişinin bu sistemler sayesinde hayallerini gerçekleştirdiğini görüyoruz. Senetli ev alma yöntemleri konusunda sizlere birçok olana sağlayan Tasarruf Ev oldukça kaliteli hizmetleri ile sizlerin yanındadır. Senetle ev almanın yeni yolu faizsiz sistemler hakkında bilgi içerikli bir yazıyı sizlere sunacağız.

Müşteri Odaklı Çalışan Sistem Tasarruf Ev’de

Yapılması gereken konuların en kolay olduğu bu sistemde, tamamen müşteri odaklı çalışmaktadır. Öncelikle belirlenmesi gereken en önemli durum, almak istediğiniz evin fiyatını belirlemektir. Fiyat, sizlerin istediği şekilde ve isteğinize bağlı olarak belirlenir. İsterseniz 50 bin TL’lik ev isteyin. İsterseniz 500 bin TL’lik bu sizlerin İnisiyatifinde olan bir durumdur. Bu aşamadan hemen sonra sisteme nasıl girileceği konusunda bir belirleme yapılmalıdır. Peşinatsız ya da peşinatlı olarak sisteme girebilir ve böyle devam edebilirsiniz. Tasarrufla Ev peşinat ödemeniz için sizlere herhangi bir zorunluluk getirmemiştir. İsteğinize bağlı olarak karar sizlere bırakılmıştır.

Anlaşma sağlanınca bu kararlar neticesinde bir protokol imzalanır ve sözleşme haline getirilerek karşılıklı imzalar atılır. Böylelikle her konu belgelenir ve resmi işlemleri tamamlanmış olur. Sonrasında evlerinizi alacağınız tarih belirlenir. Sizlere bu evler istediğiniz adreste tarafımızca teslim edilir. Ev satışı sonrasında taksit düzenlemesi yapılır ve 1000/6 oranın bir artış söz konusu olur. Bu sistem sayesinde kredilerinizi hızlı ödersiniz, Total maliyet süreçten etkilenmez.

Tasarrufla Ev’de ara ödemeli ya da konut değer endeksli ev sahibi de olabilirsiniz. Ara ödeme dönemlerinde yaptığınız ödemeler sayesinde borçlarınızı hızlı bitirip, taksitleri ödeyip, ev sahibi olma hayallerinizi geliştirirsiniz.