Sevda İlki Gökgöl Mahallesi için ilkleri yaşatacak!

TAKİP ET

Asarcık İlçesi Gökgöl Mahallesi'ne "İlkleri yaşatacağım" sloganı ile yola çıkan genç, dinamik, yetenekli üniversite mezunu Sevda İlki Mahalle Muhtarlığına adaylığını koydu.

Asarcık İlçesi Gökgöl Mahallesi'ne 31 Mart'tan sonra kadın elinin değeceğini belirten Gökgöl Mahallesi Muhtar Adayı Sevda İlki, amacının mahallesine bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da muhtar olarak hizmet etmek istediğini söyledi. 
Mahalle sekinleri ile ortak akıl ile hep birlikte geliştirip, güzelleştirmek için önemli projelere imza atmak istediğini belirten Sevda İlki, dedesinin yaptığı 10 yıllık muhtarlığının kendisi için güzel bir örnek olduğunu ifade etti. 

ÜNİVERSİTE MEZUNU
1995 yılında Kavak ilçesinde doğduğunu belirten İlki, bölgenin kızı olduğunu belirterek, "Üniversiteyi  Trakya ünivesitesin de büro yönetimi ve yönetici asistanı olarak okudum. 2012 yılında stajımı özel bir hastanede yüksek bir puanla bitirdim. 2013 yılında Asarcık ilçemizde hayvan küpeleme ve pasaport işlemleri bölümünde çalıştım. 

ASARCIK'IN KIZI PROJELERİNİ ANLATTI
2015 yılından itibaren de Samsun da özel bir hastane de işe başladım. 4 yıldır Asarcıklı hemşehrilerimize büyük, küçük demeden sağlık alanında yardımcı olmaya çalışıyorum. Muhtar adayı olmaya karar verdiğimde annem ve babam en büyük destekçim oldu. Dedem de 10 yıl muhtarlık yapmıştı. Ondan aldığım tecrübelerle Gökgöl Mahallesi'nin desteği ve görüşleriyle muhtarlığa talibim. Oturan değil hizmet eden muhtar olacağım söz verdiklerimi yerine getirdim. En büyük örnek de 10 yıllık köprümüzün demir korkuluklarını yaptırarak hizmete hazır olduğumu göstermiş oldum.
Her şey gençler için diyoruz.
Mahallemize cevre düzenlemesini yaptıracağım. 
Okulunun etrafına cevre düzenlemesi yaptırıp çocukların korkularının önüne geçeceğim. 
Okulun etrafına parke taşı döşemesi yaptırıp çocukların rahatça oyun oynaya bilecekleri ve yağmurdan koruna bilmeleri için parke taşı yapılan alanın üstünü kapattıracağım. Ve vatandaş düğünlerini de orada yapabilecek.
Mahallemize taşımalı gelen öğrencilerle birlikte dağıtılan yemekten kendi köyümüzün çocuklarıda yiyebilecek. 
Mahallemiz içinde bulunan okulumuza çocuklar ücretsiz servisten yararlana bilecek.
Ve en önemli ihtiyaç köyümüzün çıkışında bulunan Acusu mezarlığı diye bilinen mezarlığın oraya da köprü sözünü veriyorum ve kesin olarak yapılacak. 
İnşallah güzel işlere imza atacağız. Destekleri için tüm sevenlerime teşekkür ediyorum" dedi.

Sevda İlki