Sezen Necla Mutlu ve Eren Güvendi hayatını birleştirdi

TAKİP ET

Havza Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürü Sezen Necla Mutlu hayatını 25 Mayıs Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Eren Güvendi ile birleştirdi.

Havza Kütüphane Sorumlusu Cevdet ve Zeynep Mutlu çiftinin kızları Havza Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürü Sezen Necla Mutlu ile Havza Belediye Meclis Üyesi Nurşen ve merhum Necati Güvendi’nin oğulları 25 Mayıs Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Eren Güvendi özel bir düğün salonunda düzenlenen düğün merasimi ile dünya evine girdiler.
Genç çifti mutlu günlerinde Havza Kaymakamı Cengiz Nayman, CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, Havza İlçe Emniyet Müdürü Komiser Mustafa Balcı, Havza İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Başçavuş Özkan Parlak, AK Parti İlçe Başkanı Kadir Kayan, CHP Havza İlçe Başkanı Halil Alkan, her iki ailenin yakınları ve davetliler yalnız bırakmadılar.
Genç çifti tebrik eden Havza Kaymakamı Cengiz Nayman; “İlçemizde önemli görevlerde bulunan iki kardeşimizin mutluluğuna ortak olmaktan dolayı mutluyum. Değerli kardeşlerimize bir ömür boyu mutluluklar diliyorum.” Dedi.
CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek evliliği esasının paylaşmak olduğunu belirterek; “Acılarınızı, sevinçleriniz, kederlerini ve mutluluklarınızı paylaşacağınız ortak bir hayata adım attınız. Sizlere bir ömür boyu sağlıklı ve mutlu bir ömür dilerim.” Dedi.
Havza Belediye Meclis Üyesi Nurşen düğüne katılan herkese teşekkür ederek; “Evlatlarımızın mutluluğuna ortak olarak mutluluğumuzun çoğalmasına vesile olan tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.
 

Sezen Necla Mutlu ve Eren Güvendi hayatını birleştirdi