Sünger Hasta Yatağı Sağlıklı Mıdır?

TAKİP ET

Hastanelerde, bakım evlerinde ve yatan hastaların bulunduğu evlerde kullanılan hasta karyolaları için özel yataklar üretilir.

Hastanelerde, bakım evlerinde ve yatan hastaların bulunduğu evlerde kullanılan hasta karyolaları için özel yataklar üretilir. Bu karyolalar hastanın çeşitli vücut biçimlerine otomatik olarak getirilmesine yarar, aynı şekilde kullanılan yataklar da karyolanın biçimine uyum sağlar. Bunlardan birisi olan CNC kesim sünger hasta yatağı hastaların yatma süreleri boyunca maksimum konfora ulaşması için tasarlanmıştır. Yatakta kullanılan özel sünger hasta ne kadar yatarsa yatsın ağrı sorunu yaşamasının önüne geçer. Yatak ortopedik bir yapıya sahiptir. Tasarım aşamasında bir hastanın yaşayabileceği sorunlar göz önünde bulundurularak geliştirilmiştir. Bu tür medikal ürünlerde öncelik her zaman için hastanın rahatını sağlamaktır. 

Ergonomik Yapıya Sahip Sünger Yatak

Yatakların ergonomik yapısı hastaların rahatsız olmasını engelliyor. Kullanılan süngerin bir başka özelliği ise terlemeyi önlemesidir. Böylece yatak hastaya çift yönlü bir konfor sağlamış oluyor. Hava deliklerine sahip olan bu yatak hava akışını sağladığı için hastanın yattığı kısmında da bir geçirgenlik sağlamış oluyor. Yatağın üzerinde bulunan kılıf fermuar ile çıkartılıp takılabiliyor. Bu sayede ihtiyaç anında yatak kılıfı yıkanabiliyor ve kısa sürede kuruyarak kullanıma hazır hale geliyor. Temizlenmesi son derece kolay olan kılıf kir ve leke tutmuyor. Eni 100 cm, boyu 200 cm olan bu yataklar uyumlu olan her türlü karyola ile kullanılabiliyor. Yatakların bir başka özelliği ise deforme olmamalarıdır. Çökme yapmayan yataklar hastaların rahatsız olmasını da engelliyor. Dilerseniz hasta yatağı kiralama hizmetimizi satın alarak bu yatakları bizden kiralayabilirsiniz.

Koruyucu Etkili Hasta Yatağı 

Yatan hastalarda terlemeden dolayı kaslarda tutulma, yanlış yatış pozisyonundan dolayı ağrı gibi sorunların oluşması olası durumlar arasındadır. Bu yatak ise hastanın bedeni ile mükemmel bir uyum sağlayarak onun yatış pozisyonuna göre şekillendiği için son derece rahat. Hastanın bakımı boyunca bu tür sorunların yaşanmaması ise ona bakan kişiler için de avantaj oluşturuyor. İster profesyonel kullanım amaçlı, ister evde kullanım amaçlı her iki durum için de bu yataklar bir hastanın bütün isteklerini sunar. Hastanın omurga ve kas sistemini de koruyan bu yataklar sayesinde iyileşme süreci kısalır. Temizliğinin kolay olması da hasta bakımını yapan kişinin işlerini kolaylaştırır. Sünger hasta yatağı çeşitleri ve özellikleri https://www. web sitesinden incelenebilir.

hasta yatakları