TEGV Samsun, En Başarılı Eğitim Parkı

TAKİP ET

TEGV in Değerli bağışçısı Nirun Şahingiray anısına beşincisi düzenlenen 'Nirun Şahingiray Üstün Başarı Ödülleri' töreni, geçtiğimiz hafta Koç Üniversitesinde gerçekleşti. Etkinlik yılının en başarılı Eğitim Parkı, Öğrenim Birimi, Ateşböceği ve İl Temsilciliği toplantıda ödüllerini aldı.

Türkiye’nin dört bir yanındaki Etkinlik Noktalarımızda ve Genel Merkezde görev yapan Vakıf çalışanlarımızın bir araya geldiği ve 2013-2014 etkinlik yılı faaliyetlerimizi değerlendirdiğimiz Geleceğe Bakış Toplantısı, Koç Üniversitesinin ev sahipliğinde gerçekleşti.



Geleceğe Bakış Toplantısı’nın açılış konuşmasını Yönetim Kurulu Başkanımız Oktay Özinci yaptı. TEGV’de 5, 10 ve 15'inci yıllarını dolduran çalışanlarımıza plaketleri verildi.



Değerli bağışçımız Nirun Şahingiray anısına düzenlenen “Nirun Şahingiray Üstün Başarı Ödülleri” töreninin beşinci yılında, etkinlik yılının en başarılı Eğitim Parkı, Öğrenim Birimi, Ateşböceği ve İl Temsilciliği ödüllerini aldı.



“Nirun Şahingiray Üstün Başarı Ödülleri”  kapsamında en başarılı eğitim parkı ödülüne  Samsun Büyükşehir Belediyesi Eğitim Parkı sahip oldu.  Bu başarının sağlanmasında TEGV Samsun Eğitim Parkı  ile birlikte olan emek sarfeden değerli gönüllüler, kurum işbirliği yapılan ilköğretim okulları, Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Kamu ve özel kurum işbirlikçileri ve diğer sivil toplum örgütlerine gerçekleştirmiş oldukları ortaklıklar için TEGV Samsun Eğitim Parkı personelleri  teşşekkürlerini dile getirdi. Bu ödülün13 Ekim 2014 Tarihinde başlayacak olan yeni etkinlik dönemi için de çok güzel bir motivasyon olduğunu belirttiler.



Prof. Mikdat Kadıoğlu'nun Afet ve Acil Durum yönetimi hakkında bilgilendirme yaptığı toplantının ikinci günü Yerel Basında Görünürlük, STK-Kurum İşbirlikleri ve İyi Örnekler projelerinin ödül töreni ve Eğitmen Kadir Akbulut’ un Ben, Diğeri ve Biz eğitimi ile sona erdi.









Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı - iletişim

Samsun Büyükşehir Belediyesi Eğitim Parkı

Barış Bulvarı Kadıköy Mahallesi Kadıköy Koruluğu No:15

(Askerlik Şubesi Üstü)

İlkadım / Samsun

T:(0362) 440 65 66 / (0362) 501 98  24-25-26