Tekkeköy'de heyelan, Başkan Hasan Togar bölgede

TAKİP ET

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, ilçede yoğun yağış nedeniyle heyelan ve toprak kayması meydana gelen mahalleleri ziyaret ederek, vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileterek, yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Tekkeköy İlçesi’nde dün kırsal mahallelerde etkili olan yoğun yağış nedeniyle meydana gelen toprak kayması heyelanın ardından, Belediye Başkanı Hasan Togar, AK Parti İlçe Başkanı Hayri Ağırlar ile birlikte bölgeye giderek incelemelerde bulundu.


Gerekli çalışmaların hemen başlatılması için talimat veren Başkan Togar, afet yaşanan bölgedeki vatandaşlara da geçmiş olsun dileklerini ileterek, Tekkeköy Belediyesi’nin tüm imkanlarıyla yanlarında olduğunu söyledi.


Başkan Togar Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ise şu ifadelere yer verdi: "Kırsal mahallelerimizde etkili olan yoğun yağışlar nedeniyle meydana gelen toprak kayması ve heyelan yaşanan alanlarda İlçe Başkanımız Hayri Ağırlar ile birlikte incelemelerde bulunarak yürütülmesi gereken çalışmalar ve alınması gereken önlemlerin tespitlerini yaptık. Rabbim ülkemizi ve tüm insanlığı afetlerden muhafaza eylesin."

Tekkeköyde heyelan