Tekkeköy ilce Kaymakamı Çakıcı, 'Şehitlerimizin Aileleri Bize Emanet'

TAKİP ET

Tekkeköy ilce Kaymakamı Edip Çakıcı,"Şehitlerimiz vurulunca değil unutulunca ölür. Bizde bu açıdan üzerimize düşen layıkı ile yerine getiriyoruz "dedi.

Şehit alilerinin daima yanlarında olduklarını hatırlatan Tekkeköy ilce Kaymakamı Edip Çakıcı,"Tekkeköy İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Binbaşı Sadullah Kalaycı ve Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi Basın Sözcüsü ve ayrıca Türk Kızılay Canik Şubesi Yönetim Kurulu İkinci Başkanı Köksal Öner ile birlikte Şırnak ili Beytüşşebap ilçesinde 05.06.1994 tarihinde şehit olan Piyade Asteğmen Köksal Tekel’inin yanı sıra Hakkari ili Çukurca ilçesinde 26.07.1996 tarihinde şehit olan Piyade Er Mesut Üstün'ünün  ailelerini evlerinde ziyaret etik ve ve diğer şehit ailelerimizde unutmadık. Siyasiyle evlerine uğrayarak birlikte olacağız" dedi.       

‘ŞEHİT AİLELERİMİZ YALNIZ DEĞİL’
Ziyaret sırasında açılamada bulunan Tekkeköy ilce Kaymakamı Edip Çakıcı,"Şehitlerimiz bizlere bu vatanı miras, ailelerini ise emanet bıraktı. Biz de bu duygu ve düşünceden hareketle her zaman her koşulda onların yanında olduğumuzu gösteriyoruz. Onlar bu milletin birer evladı, annesi ve babasıdır. Bir evlatlarını yitirdiler ancak binlercesini kazandılar. Çok şükür bizlerde onları yalnız bırakmıyoruz. Aynı zamanda bu vatan için canını ortaya koyan gazilerimizi de aynı şekilde gözetiyoruz ve ziyaret ediyoruz. Onlar vatan, millet ve devlet için çok büyük fedakarlıklar yapmış insanlardır. Şehit aileleri ve gazilerimizin her zaman başımızın üzerinde yeri vardır. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ziyaretlerimizi devam edeceğiz"diye konuştu.   
Haber:Köksal ÖNER