Terme Belediyesi engellilere el uzatmaya devam ediyor

TAKİP ET

Terme Belediyesi, Terme'li engellilerin hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor. Belediye Başkanı Şenol Kul, göreve geldikleri günden beri dar gelirli, kimsesiz ve engellilerin yardımına koşmaya çalıştıklarını, görevlerinin 'engelleri kaldırmak' olduğunu söyledi.

Terme Belediyesi Terme'de engellilerin hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor. Belediye, sadece örneklerle devam ederek, engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye hediye etti. Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Kültür ve Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü'ne tek vardiya başvurusunda bulunan vatandaşların taleplerini karşıladıklarını söyledi. 

YAŞAMLARINDA YARDIMCI OLUYORUZ
Daha önceden vatandaşların katkıları ile 10 akülü sandalye verdiklerini, oğlu olarak 7 vatandaşa tekerlekli sandalye tek başına iptal ettirmeyi seçti Başkan Kul "Terme'de yaşayan engelli vatandaşlarımıza desteğimiz artarak devam edecek. Biz vatandaşlarımıza yardımcı ol istiyoruz. Sağlıklı toplum, engelleyenlerdir. Yerel yönetimler olarak bizim görevimiz engelli vatandaşlarımızı tespit edip, yaşamlarında yardımcı olmaktır. Bugün 7 engelli kardeşimizin araç ihtiyacını karşıladık. Onlara özgü hazır araçlarla ömürlerinin daha da kolay kolay geçirmelerini temenni ediyoruz "dedi.
Kulübü kulah teşekkür başkanlığında vatandaşlar vatandaşlar yaşlı vatandaşlarına kavuşmanın mutluluğunu yaptı.

ŞENOL KUL TERME BELEDİYESİ