Terme Kent Konseyi'nden Başkan Kul'a ziyaret

TAKİP ET

Terme Kent Konseyi yeni yönetimi, Terme Belediye Başkanı Şenol Kul'u makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Terme Kent Konseyi Başkanı Adnan Atik, yeni yönetim ile birlikte Terme için çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

Terme Kent Konseyi yeni yönetimi, Terme Belediye Başkanı Şenol Kul’u makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Terme Kent Konseyi Başkanı Adnan Atik, yeni yönetim ile birlikte Terme için çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

Terme Kent Konseyi’nin 2'inci olağan Genel Kurulu Terme Belediyesi Kültür merkezinde yapıldı. Mevcut başkan Adnan Atik, oybirliğiyle tekrar başkanlığa seçildi. Atik yeni yönetim ile birlikte Terme Belediye Başkanı Şenol Kul’u makamında ziyaret etti. 
Ziyarette konuşan Terme Kent Konseyi Başkanı Adnan Atik, yeni yönetim ile birlikte Terme için çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

Başkan Şenol Kul, Adnan Atik Başkanlığı’nda devam edecek yeni yönetimi tebrik ederek, Terme için yapacakları her çalışmada yanlarında olduğunu belirtti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kul “Yeni görevinizin, Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyelerine ve Terme’ye hayırlı olmasını temenni ediyorum. Sizlere başarılar diliyorum. Terme Belediyesi olarak biz Kent Konseyimizin her zaman yanındayız ve destekçileriyiz” diye konuştu.

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul