Terme'de doğalgaz çalışmaları devam ediyor

TAKİP ET

Samsun'un Terme ilçesinde doğalgaz çalışmaları son hızıyla devam ediyor.

Samsun’un Terme ilçesinde doğalgaz çalışmaları son hızıyla devam ediyor.

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul’un girişimleriyle ilçe genelinde doğalgaz hattı döşeme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. İlçenin birçok bölgesinde çalışmalar son aşamaya gelirken hat döşenen cadde ve sokaklara gaz verilerek vatandaşlar artık doğalgazı rahatlıkla kullanabiliyor.

Şirket yetkililerinden yapılan açıklamada “ Doğalgaz Dağıtım Şirketi olarak Terme ilçesinde sürdürdüğümüz alt yapı çalışmaları hiç durmadan devam etmektedir. Şehrin iki önemli caddesi olan Atatürk ve Çarşamba caddelerinde yapılan yol çalışmaları öncesi bütün çalışmalarımızı tamamladık. Çalışmalarımız Fenk ve Çay mahallelerinde devam edecektir” denildi.

2 BİN ABONE
Kış mevsiminin kendini hissettirmeye başladığı şu günlerde Terme’de 2 bine yakın abonenin doğalgaz konforundan faydalanmaya başladığını söyleyen Başkan Şenol Kul “İlçemizde gerçekleştirilen çalışmalar ile 5 bin konut doğalgaz kullanabilecek aşamaya geldi. Halkımız doğalgaz konusunda çok istekli. Bu durumda bizi mutlu ediyor. Terme adım adım marka kent olma yolunda ilerliyor” diye konuştu.