Terme'de sokak hayvanları emin ellerde

TAKİP ET

Terme Belediyesi tarafından, sahipsiz sokak hayvanlarını korumak ve beslenme ihtiyaçlarını karşılamak için şehrin çeşitli noktalarına yemek ve su kapları yerleştirildi. Başkan Kul, 'Her canlının yaşama hakkına sahip olduğu anlayışını benimseyerek Terme'de imkanlar ölçüsünde bekletme istasyonu ve taşıma aracına kadar sokak hayvanları adına çok sayıda çalışmayı hayata geçirdik.' dedi.

Terme Haber - Terme İlçesi’nde, sokak hayvanlarının doğal ortamda yaşamlarını sürdürmesi amacıyla, hayvanseverlerin sokak hayvanları için kuru mama, yem ve su koyabilmesi için muhtelif yerlere beslenme noktaları yerleştirildi.
HAYVAN DOSTU BELEDİYE OLDUK
Görev süresi boyunca Terme’de sokak hayvanları için birçok çalışmayı hayata geçirdiklerini ifade eden Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, “Belediyeciliğin sadece insanlara değil, kentte yaşayan tüm canlılara hizmet olduğunu biliyoruz. Hayvan dostu bir Belediye olarak en az insanlar kadar hayvanlarında korunması ve ihtiyaçlarının karşılanması gerektiği bilinciyle hareket ediyoruz. Onlar için hayata geçirdiğimiz bekletme istasyonu, şehrin çeşitli noktalarına yerleştirdiğimiz hayvan sulukları, hayvan nakil aracı gibi projelerimizden sonra şimdi de özellikle kış aylarında kötü hava koşulları sebebiyle yemek bulamayan evsiz hayvanların aç ve susuz kalmamaları amacıyla ilçemizin belirli noktalarına beslenme odakları oluşturulmuştur” dedi.
CANDAN'DAN TEŞEKKÜR
HAYTAP-Orkinos Derneği Terme Temsilcisi Nurten Candan hassasiyetlerinden dolayı Terme Belediye Başkanı Şenol Kul’a teşekkür ederken, "Terme Belediyesi’nin düzenlediği bu güzel çalışmayı bizlerde gönülden teşekkür ediyoruz. Karnı açıkmış bir sokak hayvanının nerede bir yemek bulabileceğini bilmesi çok önemli. O yüzden Terme Belediyesine sağlamış olduğu bu imkânlardan dolayı kendim, hayvan dostlarım hem de hayvan severler adına teşekkür ediyorum" diye konuştu.

terme haber