Terme'ye geniş kaldırımlar yapılıyor

TAKİP ET

Terme ilçesindeki Atatürk ilkokulu yoluna kilitli beton parke döşeyen Terme Belediyesi, öğrencilerin ayağını kışın çamurdan yazın tozdan kurtaracak. Başkan Kul, "Her şey Terme'liler için. Sevgili yavrularımızın eğitim yuvalarına güvenli bir şekilde ulaşımını sağlamak bizleri de mutlu edecektir" dedi.

Ak Parti Terme İlçe Başkanı Ali Kılıç ve Belediye Meclis Üyesi Mehmet Devranlı ile birlikte, Fenk mahallesinde Atatürk ilkokulu çevresinde devam eden yol bakım ve parke taşı döşeme çalışmalarını yerinde inceleyen Kul, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.
HEDEF MODERN VE ÇAĞDAŞ TERME 
Eski bir eğitimci olan Belediye Başkanı Şenol Kul, eğitim kurumlarının ihtiyaçlarına karşılık veren çalışmaların ilçe genelinde geniş bir yelpazede sürdüğünü belirtti. Parke çalışmalarını yerinde İnceleyen Kul “Hedefimiz temel sorunlarından arınmış modern ve çağdaş bir Terme’dir. Hizmet için verdiğimiz sözleri birer birer yerine getirmeye devam ediyoruz’’ dedi.
TERME’YE GENİŞ KALDIRIMLAR
Başkan Kul yol ve kaldırım çalışmalarının program çerçevesi içerisinde ilçenin cadde ve sokaklarının her bir karesinde yeniden yapılacağını da sözlerine ekleyip, şöyle devam etti; “Sırası ile çalışmalarımıza devam ediyoruz. Düzenleme yaptığımız bölgelerde kaldırımları da geniş tutuyoruz. Yüksek tutmuyoruz. Estetik olarak baktığımızda göze hoş gelecek. Çalışmalarımızın bitmesiyle Terme yep yeni bir görünüm kazanacak. Artık hem esnafımız hem de vatandaşlarımız rahat bir nefes alacak. Kaldırımlarda çocuk arabaları, engelli arabaları rahatlıkla sürülebilecek. Kimse endişelenmesin, ilçemiz için en güzeli en iyisi neyse onu yapıyoruz”