TESUD'dan Türk Kızılay'ına Kan Bağışı

TAKİP ET

Türkiye Emekli Subaylar Derneği (TESUD) Samsun Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr.(E) Kurmay Albay,"Yönetim Kurlu üyelerimizle birlikte Türk Kızılay'ına kan bağışında bulunduk"dedi.

Tük Kızılay'ına kan başında bulunmayı ilke haline getirdiklerini vurgulayan Yönetim Kurulu Başkanı Dr.(E) Kurmay Albay,"Türkiye Emekli Subaylar Derneği (TESUD) Samsun Şubesinde yapılan olağan toplantıyı müteakip Samsun Cumhuriyet Meydanında bulunan Mobil kan toplama Noktasına geçerek kan bağışında bulanmanın mutluğunu hep birlikte yaşıyoruz"dedi. 
‘KAN BAĞIŞINI ÖNEMSİYORUZ’
Her zaman Tük Kızılay'ının yanında olduklarını altını çizen Türkiye Emekli Subaylar Derneği (TESUD) Samsun Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr.(E) Kurmay Albay İbrahim Yıldırım, "Emekli Subaylar görevde iken Mehmetçiklere örnek olmak için hep ilk başta kan bağışında bulunmuşlardır. Kızılay'ın en büyük kan bağışçısı Türk Silahlı Kuvvetleridir. Bizler Emekli Olmakla birlikte gerek Türk Silahlı Kuvvetlerinin Emekli Personeli olarak gerekse büyük Türk Milletinin bir parçası olarak Milletimizin en önemli Sivil Kuruluş örgütlerinden biri olan Kızılay'ımızın her an yanında ve desteğindeyiz. Yaptığımız bu bağışın örnek olmasını diliyorum ve tüm Kızılay çalışanlarına çalışmalarında başarılar diliyorum"diye konuştu.
 

Haber:Köksal ÖNER

Kızılat