The Walking Dead 7. sezon 5. bölüm fragmanı yayınlandı

TAKİP ET

The Walking Dead 7. sezon 4. bölümünde Glenn ve Abraham'ın yası devam ederken Negan'ın acımasız halleri, ekran başındakilere saç baş yoldurdu.

The Walking Dead 7. sezon 4. bölümünde Glenn ve Abraham’ın yası devam ederken Negan’ın acımasız halleri, ekran başındakilere saç baş yoldurdu.

60 dakikalık özel bölümle ekranlarda olan The Walking Dead, izleyiciden beklediği beğeniyi alamadı. Rick ve Negan'ın diyalogları ve gerilim sahneleri ile sona eren The Walking Dead 7. sezon 4. bölümün ardından gözler yeni bölüme çevrildi. Negan, Rick'in kaldığı yere gelip erzaklarını ve silahlarına el koyması bölümü tamamen kapladı. Rick, Negan'ın giderken Darly'i istemesi ise izleyenleri eski günlere götürdü.

Adamları ile birlikte Alexandria’daki her şeyi yağmaladı, ardından Daryl’ın motosikletini, silahları ve pek çok eşyayı alıp gitti. 4. bölümün yayınlanmasının ardından The Walking Dead 7. sezon 5. bölüm fragmanı yayınlandı. Son gelişmeler ardından büyük bir merakla beklenen fragman, gerilim yüklü sahnelerin sinyalini verdi. Fragmanda Maggie’nin yeni bir plan hazırlığında olduğu görülüyor. 20 Kasım da Amerika yayının ardından yeni bölüm 21 Kasım da FX kanalında saat 21:30 da... İşte, The Walking Dead 7. sezon 5. bölüm fragmanı ve son bölümden detaylar!

The Walking Dead 7. sezon 5. bölüm fragmanı izle

The Walking Dead 7 sezon 5 bölüm fragmanı izle