Tonguç Ali Anıl: Bir çocuk da siz sevindirin

TAKİP ET

1453 Fatihspor ve Fatih Mahallesi Muhtarlığı'nca düzenlenen kampanya ile Ramazan Bayramı'nda ihtiyaç sahibi ailelerin çocukları bayramlık kıyafet ile sevindirilecek.

1453 Fatihspor ve Fatih Mahallesi Muhtarlığı, Ramazan Bayramı'nda küçük kalpleri sevindirmek için kolları sıvadı. Geçen yıl 1000 çocuğun bayramlık kıyafetlerle sevindirildiği kampanya bu yıl il geneline yayılarak, 17 ilçedeki ihtiyaç sahibi ailelerin çocukları sevindirilecek. Hayırseverler tarafından alınacak 40 TL değerinde kombinler 1453 Fatihspor ve Fatih Mahallesi Muhtarlığı tarafından ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına ulaştırılacak. İhtiyaç sahibi ailelere ayrıca gıda yardımı da yapılacak.

Fatih Mahallesi Muhtarı Tonguç Ali Anıl, 1453 Fatihspor ve Fatih Mahallesi Muhtarlığı olarak geçen yıl düzenledikleri yardım kampanyasını yinelediklerini belirterek, ''Yardımlaşma ve paylaşmanın en üst düzeyde yaşandığı Ramazan ayında, ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarını yani geleceğimiz olan çocuklarımızı sevindirmek istedik. Bu niyetle yola çıktık. Çocuklarımıza verilmek üzere 40 TL değerinde kombinler hazırlandı. Hayırseverlerimizin alacağı bu kombinleri 17 ilçede belirlenen ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına ulaştıracağız. Geçen yıl 1000 çocuğumuzu bayramlıklar ile sevindirmiştik. Bu yıl bunu daha büyük bir organizasyonla gerçekleştirmek istiyoruz. Bu anlamda hayırseverlerimizi kampanyamıza katılmaya davet ediyoruz'' dedi.

Kampanyaya katılmak isteyenler Fatih Mahallesi Muhtarlığı ile irtibata geçebilir.

Telefon: 0 546 453 07 75