Tuluhan Tekelioğlu: Kadın varsa imkânsız yoktur

TAKİP ET

Türkiye genelinde kadınlara ilham vermek amacıyla Tuluhan Tekelioğlu'nun 'Yapabilirsin' adlı belgeselinin gösterimi 16 Ekim'de Samsun'da gerçekleşecek.

Belgesel yapımcısı Tuluhan Tekelioğlu’nun “Yapabilirsin” belgeselinin Türkiye genelindeki gösterimlerini ve belgeselde yer alan öncü kadınlarla yapılacak söyleşileri içeren yeni bir sosyal sorumluluk projesine başladı.
Kadınları girişimci, sanatçı, sporcu, yönetici, iş sahibi, bilim insanı olma konusunda yüreklendirmeyi, “Sen de Yapabilirsin” diyerek hayallerinin peşinden giden kadınların sayısını arttırmayı amaçlayan projenin ilk gösterimi Aralık ayında Kars’ta yapıldı. Daha sonra İzmir, Adıyaman ve Mersin’de gerçekleşen buluşmaların beşinci durağı ise Samsun olacak.
Samsun etkinliğine, Yapabilirsin filminin 2 kahramanı katılıyor: Türkiye’nin ilk F16 Pilotu Berna Şen ve Dünya Şampiyonu Milli Halterci Nazmiye Muslu Muratlı. Türk Tuborg A.Ş. Kurumsal İletişim Yöneticisi Ece Duyar’ın ev sahipliğinde,  Gazeteci-Yazar Tuluhan Tekelioğlu’nun söyleşisi ile yapacağı etkinlik 16 Ekim Çarşamba günü saat 14.00-15.00 arası Samsun Büyükşehir Belediyesi Çok Amaçlı Salon’da (Ömer Halis Demir Salonu) gerçekleşecek.