Türk Kızılay'ından Kan Bağışına Madalya

TAKİP ET

Türk Kızılay'ına kan bağışında bulunan Çarşamba Anafartalar İlkokulu-Ortaokulunun yanı sıra Atakum Bayındır İlkokulu, Fırat Özdemir Anaokulu ve Fatih Sultan Mehmet Ortaokuluna teşekkür belgesi verildi.

Türk Kızılay Samsun Kan Bağışçısı Kazanım Personellerinde Salih Kaya ve Birkan Batur’un katıldığı programlarda teşekkür belgesini Türk Kızılay Samsun Kan Bağışı Merkezi Müdürü Dr. Serdar Bayram ve Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi Basın Sözcüsü ve ayrıca Türk Kızılay Canik Şubesi Yönetim Kurulu İkinci Başkanı Köksal Öner tarafından Okulların Yöneticilerinin yanı sırda  öğretmelerine, Okul Aile Birliği ile Öğrencilerine verildi.  

SİZLERİN SAYESİNDE AYAKTAYIZ 
Kızılay’ın bugünlere gelmesinde Türk halkının desteğinin çok önemli bir yer tuttuğunu vurgulayan Türk Kızılay Samsun Kan Bağışı Merkezi Müdürü Dr. Serdar Bayram, “Sizlerin desteğiyle çalışmalarını sürdüren, bağışçılarımızın destekleriyle büyüyen Kızılay bugün insani yardımda bir dünya markasıdır. Kan bağışında bulunmak bir insanlık görevi. Bu insanlık görevini her sağlıklı insanın yerine getirmesi gerekiyor. Hastanelerde kan bekleyen birçok hasta var. Hasta vatandaşlarımızın sağlığına kavuşması için kan vermeliyiz. Yarın bize de kan lazım olabilir. Bu anlamda herkesi kan bağışında bulunmaya davet ediyorum “dedi.     
Haber: Köksal ÖNER