Türk Kızılay Kulakları Duymayan Neziha Teyzelerini Yalnız Bırakmadı

TAKİP ET

Türk Kızılay Canik Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Örs,"İlçesinde yaşayan kendisi kanser tedavisi görmekte iken, kanser hastası eşine bakan oğlu ve torunu ile birlikte yaşayan Neziha Avcıoğlu sürekli kitap okumakta ve sosyal medyayı takip etmektedir" dedi.

Son günlerde duyamamaktan şikayetçi olan Neziha Avcıoğlu işitme cihazına ihtiyacı olduğunu ifade eden Türk Kızılay Canik Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Örs," Fakat maddi imkansızlıklardan dolayı işitme cihazını temin edememişti. Canik Türk Kızılay’ı Başkanlığı Neziha Avcıoğlu adına bir kampanya başlattık" dedi. 
'ARTIK RAHATLIKLA DUYABİLECEK' 
Türk Kızılay Canik Şubesi olarak işitme cihazı ile ilgili balatmış oldukları kampanyayı desteğini veren AK Parti Canik Kadın Kolları 26 Aralıkta yapılan Türk Kızılay Kan Faaliyetinde meydana kurudukları çadırda yapılan kermesin sonucunda toplanan gelirle birlikte işitme cihazını  parasını temin etiklerini vurgulayan Türk Kızılay Canik Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Örs," Yaptığı girişimler neticesinde Doğuş Medicalın desteği ile cihaz temin edilerek,  Türk Kızılay  Canik Şubesi Yönetim Kurulu İkinci Başkanımız Köksal Öner ile birlikte  Neziha Avcıoğlu’na İşitme Cihazı teslim ettik.. Cihazını teslim alan Neziha Avcıoğlu artık. Rahat duyabilmekte ve ayrıca kitabını okumaya ‘da devam edecektir"diye konuştu.
'GÖREVİMİZİN BİLİNCİNDEYİZ'
Türk Kızılay, olarak sosyal sorumluklarını yerine getirine getirdiklerini anımsatan Türk Kızılay’ı Canik Şube Başkanı Hatice Örs,"Sosyal medyada gündemi sürekli takip eden bir kitap kurdu olan ve her türlü olumsuzluklara rağmen yaşama mücadelesi veren teyzemizin yanında olarak onun duyması için gereken yapılmıştır. Teyzemiz kendisine teslim edilen cihaz sayesinde artık rahat duyabilmekte ve duyduklarını çevresi ile iletişim kurabilmektedir. Teyzemizin işitme cihazına kavuşmasını sağlayan Doğuş Medikala teyzemiz için başlatılan kampanyaya destek veren Ak Parti Canik İlçe Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Gencay’a, Ak Parti Canik Kadın kolları Yönetim Kurulu Başkanı Gülay Korucu’ya ve tüm Türk Kızılay’ı gönüllerimize  teşekkür ediyorum "şeklinde konuştu 
Haber:Köksal ÖNER