Türk Kızılayı 200 Evler Mahallesi'nde

TAKİP ET

Türk Kızılay'ı Canik Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Örs,' Türk Kızılay 'ı gönüllüleri ile birlikte ilçemizde derdi olsun olmasın hemen hemen her evi ziyaret ederek onlarla kaynaşmaya çalışıyoruz 'dedi.

Canik ilçesindeki 200 Evler Mahallesinde ikamet eden Gümüştaş ailesini ziyaret ederek onların sorunlarını masaya yatırıldıklarını vurgulayan Türk Kızılay’ı Canik Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Örs,” Ses sanatçısı ve ayrıca Türk Kızılay’ı dostu olan Osman Öztekin ve ailesi, 200 Evler Mahallesi Muhtarı Güner Sobatay ve Yavuzselim Mahallesi Müzisyenler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gezginci  ile birlikte   sohbet ettik. İhtiyacımız olduğu şu günlerde Türk Kızılay’ı Canik Şube Başkanlığı sırf maddi ihtiyacı olanları değil sosyal sorumluluğumuz olan birbirimizle kaynaşmamız ve birbirimize tutunmanın gerekliliğini bir kez daha ortaya koymuş bulunmaktayız ”dedi. 

TÜRK KIZILAY’ININ MİRASINA SAHİP ÇIKIYORUZ!
Türk Kızılay’ının 150 Yılık çınarın dallarının ne kadar geniş olduğu nu ve bu çınarın kollarını her yere ulaşabileceğini işaret eden Başkan Örs,” 1868 de yanan merhamet meşalesinin 2019 başlarında da devamını getirecek. Her kesimi kucakladığını göstermek istiyoruz. Türk Kızılay’ı sadece ihtiyaç sahiplerini yanında değil her yerdedir. Bu maksatla sanatçı dostumuz ailesi ile birlikte bizim her zaman yanımızda ve bizleri yalnız bırakmıyorlar. 200 Evler Muhtarımız Türk Kızılay Gönüllüsü olduklarından her zaman yanımızdalar.200 evlerde Gönül dostlarımızda istişarelere yaparak en iyisini yakalamaya çalışıyoruz. Ortak akılda buluşuyoruz. Bizlere destek verdikleri için Öztekin ve Gümüştaş ailesine, Yavuz Selim Mahallesi Müzisyenler Derneği Başkanı Ömer Gezginciye ve 200 evler Muhtarı Güner Soba taya teşekkür ediyorum ”diye konuştu.

‘TÜRK KIZILAY’ININ KOKLU BİR AİLESİYİZ ‘ 
Türk Kızılay Gönüllüsü Ses sanatçısı ve gönül dostu Osman Öztekin ise ,”Bizler Türk Kızılay’ının her zaman yanındayız. Programlarımızda Türk Kızılay’ını ön plana almaya çalışıyoruz. Biz bir aileyiz eşim ve çocuklarımla gönül dostları ile birlikte olarak onları yaşayarak öğrenmelerini sağlamaya çalışıyoruz. Yaşadığımız sürece Türk Kızılay ‘in yanında olmaya çalışacağız” şeklinde konuştu.  
Köksal ÖNER