Türk Kızılay'ından TÜYAP'a Teşekkür Belgesi

TAKİP ET

Geçtiğimiz günlerde Türk Kızılay Samsun Kan Bağışı Merkezine vermiş olduğu desteklerden dolayı TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi Bölge Müdürlüğüne teşekkür belgesi verildi.

Teşekkür belge törenine Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Bafra Şubesi Basın Sözcüsü ve ayrıca Türk Kızılay Canik Şubesi Yönetim Kurulu İkinci Başkanı Köksal Öner de katıldı.

'SÜREKLİ KAN BAĞIŞI NOKTALARIMIZDAN'
Teşekkür belgesini TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi Bölge Müdürü Oğuzhan Çamaş’a takdim eden Türk Kızılay Samsun Kan Bağışı Merkezi Dr. Serdar Bayram “Bizlerden her zaman desteğini esirgemeyen bölge müdürümüze teşekkür ediyorum. TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi artık bizler için sürekli kan bağışı noktalarımızdan birisi haline gelmiştir. Ayın 15’inde başlayacak ve 9 gün sürecek olan Karadeniz Kitap Fuarına yönelik olarak da 15-16-21-22-23 tarihlerinde hafta sonuna rastlayan günlerde kan bağışı aracımızla 18-65 yaş arası 50 kg üzerindeki kan bağışçılarımızdan kan bağışı kabul etmek üzere yerimizi alacağız. Duyarlı vatandaşlarımızın desteklerini bekliyoruz ”dedi.  

'TÜRK KIZILAYININ YANINDA OLACAĞIM'
Düzenlenen törende teşekkür belgesini alan TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi Bölge Müdürü Oğuzhan Çamaş da  “Beni onurlandıracak olan bu teşekkür belgesini almanın mutluluğunu yaşıyorum. Daima geçmişi büyük olan Türk Kzılayının her zaman destekçisi olacağım. TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlenecek olan kan bağışı kampanyasına Tekkeköy ilçesi dahil tüm Samsunluları davet ediyorum” diye konuştu.
Haber:Köksal ÖNER