Ulusoy Un iftar verdi

TAKİP ET

48 yıl önce Samsun'da temelleri atılan, bugün ise Türkiye'nin 500 sanayi devi ve 500 ihracat şampiyonu firması arasında gösterilen Ulusoy Un, Sheraton Grand Samsun Otel'de, Samsun protokolünün katılımıyla iftar yemeği düzenledi.

İftar davetinde konuşma yapan Ulusoy Un Yönetim Kurulu Başkanı Eren Günhan Ulusoy, “5 kıtada 80 ülkeye ihracat yaptıklarını vurgularken”, Ulusoy Un Onursal Başkanı Fahrettin Ulusoy ise “Oğlum Günhan, Ulusoy Un’u yerelden ulusala, ulusaldan da uluslararası bir markaya dönüştürdü.” dedi.
Türkiye’nin en önemli ihraç kalemlerinden birini oluşturan un sektöründe 5 kıtada 80 ülkeye ihracat gerçekleştiren Türkiye’nin 500 sanayi devi ve 500 ihracat şampiyonu firması arasında yer alan Ulusoy Un, 20 Haziran Salı günü Sheraton Grand Samsun’da Samsun Valisi İbrahim Şahin, Başsavcı Ahmet Yavuz ve Samsun protokolünün katılımıyla iftar yemeği düzenledi.
Ney dinletisinin ve semazen gösterisinin yer aldığı davette, Ulusoy Un Yönetim Kurulu Başkanı Eren Günhan Ulusoy ve Ulusoy Un Onursal Başkanı Fahrettin Ulusoy davetliler ile tek tek ilgilendi. İftar yemeğinde kısa bir de konuşma yapan Eren Günhan Ulusoy, “Ramazanda iftar soframızı bizlerle paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ramazan sofraları birlikte olunca daha güzel bir hal oluyor. Aslında biz Ulusoy Un olarak hep sofralarınızı paylaştık. Başarımızı da sizlere borçluyuz. Bugün Türkiye’nin halka açılan ilk un firması olarak 5 kıtada 80 ülkeye ihracat gerçekleştiriyoruz. 1,5 milyon ton un üreten Samsunlu bir firma olarak başarımızın sırrı siz değerli dostlarımızdan aldığımız güçtür.
Bu yüzden iftarımızı onurlandıran sizlere bir kez daha teşekkür ediyoruz. 1969 yılında bu yolculuğa sadece eşiyle paylaşıp hayallerinden hiç vazgeçmeyen şirketimizin onursal ve daimi Başkanı Fahrettin Ulusoy’u sizlere sunmak istiyorum.” dedi. Oğlu Eren Günhan Ulusoy’a teşekkürlerini ileten Fahrettin Ulusoy, “Allah’a her gün bize böyle nice akşamlar yaşatması için dua ediyorum. Günhan hem bu ailenin hem de bu sektörün gururudur. Ben önce zahireci, sonra değirmenci, sonra da sanayici oldum. Günhan ise markamızı yerelden ulusala, daha sonra da ulusaldan uluslararası arenaya taşıdı. Bu gece bizleri yalnız bırakmayıp iftar soframızı paylaştığınız için çok teşekkür ediyorum. Allah tekrar bizi bir araya getirmeyi nasip etsin.” diyerek sözlerini tamamladı.

Ulusoy Un