Vatandaş başlattı Tok destek verdi

TAKİP ET

Ülke genelinde başlatılan 'Polisimin Yanındayım' etiketli kampanyaya Samsun'dan ilk destek İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'tan geldi.

İstanbul Beşiktaş'ta Çevik Kuvvet otobüsüne yönelik hain ve alçak saldırı sonrası vatandaşlar tarafından ülke genelinde çok anlamlı bir kampanya başlatıldı.
Sosyal Medya'da başlatılan "Polisimin Yanındayım" hareketine destek veren İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Gazi Polis Karakolu'na moral ziyaretinde bulundu. 

BAŞKAN TOK DESTEK VERDİ
Türkiye her terör saldırısında olduğu gibi yine birbirine kenetlendi. İstanbul'da menfur terör saldırısına karşı tüm Türkiye tek yürek oldu. Hain ve alçak saldırının ardından vatandaşlar tarafından  #PolisiminYanındayım etiketiyle  anlamlı bir kampanya oluşturuldu. Tüm Türkiye'de sosyal medyadan başlatılan kampanya Başkan Tok'ta destek verdi. 

TOK HEM MORAL ZİYARETİ YAPTI HEM DE KANDİLLERİNİ KUTLADI
Sosyal medya hesabında başlatılan kampanyaya destek vererek Gazi Polis Karakolu'na moral  ziyaretinde bulunan  İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, İlkadım İlçe Emniyet  Müdürü  Faruk Demir, Gazi Polis Merkezi Amiri Komiser Yardımcısı Fuat İlhan ile görevli polis memurlarına başsağlığı dileyerek Mevlid Kandillerini kutladı. Nöbetçi polis memurlarını tek-tek gezen Başkan Tok, Polislere kandil simidi de ikram etti. 

POLİSİMİZLE OMUZ OMUZAYIZ
İstanbul'da Çevik Kuvvet otobüsüne yönelik düzenlenen menfur saldırıyı lanetleyen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok,  " İstanbul Beleştepe ve Maçka'da düzenlenen bombalı saldırı bir bütün olarak Türkiye'yi ve hepimizi hedef almıştır. Saldırıda birçok polisimiz kardeşimiz şehit olmuş. Birçok polisimiz de yaralanarak Gazi ünvanını almıştır. Saldırı da sivil kayıplarımızda oldu. Alçakça düzenlenen bu hain saldırıyı nefretle lanetliyorum. Bizim huzurumuz, güvenliğimiz ve geleceğimiz için canını feda etmekten çekinmeyen polisimizin her zaman yanındayız.  Ziyaretimizle polislerimize hem başsağlığı dilemek, hem moral vermek, hem de onların  Mevlid Kandillerini kutlamak istedik. Gazi Polis Merkezimiz olmak üzere ilçemizdeki tüm polis merkezlerine kandil simidi ikram ederek Mevlid Kandillerini tebrik ettik . Polisimizle bir olduğumuzu ve omuz omuza olduğumuzu göstermek istedik" diye konuştu.

KAMPANYA İÇERİĞİ
Hepimiz sokağa çıkıp, mahallemizde, iş yerimizde, trafikte görev yapan en yakınımızdaki polisimizle bir araya gelip onlara başsağlığı diliyoruz, Mevlid Kandillerini tebrik ediyoruz. Sosyal medyada #PolisiminYanındayım etiketiyle onlara destek oluyoruz. 
 Haydi. Sen de Türkiye için polisimizle bir olduğunu, omuz omuza olduğunu göster!