Vezirköprü Orman Ürünleri'nden geleneksel iftar

TAKİP ET

VEZİRKÖPRÜ ORMAN ÜRÜNLERİ 24. GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİ SAMSUN'DAKİ ÜRETİM TESİSLERİNDE GERÇEKLEŞTİ.

Vezirköprü Orman Ürünleri'nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeğinin 24'üncüsü Vezirköprü İlçesi'ndeki Üretim Tesisleri'nin bahçesinde gerçekleşti. Bürokrasi ve iş dünyasının bir araya geldiği iftara Turanlar Group Yönetim Kurulu Üyeleri ve fabrika çalışanları katıldı.

Yemekte konuşan Turanlar Group Yönetim Kurulu Üyesi Murat Turan’da “Vezirköprü’ye geldiğimizden bugüne 24 yıl geçmiş. Bu yıl 24’üncüsünü düzenlediğimiz iftar davetimize katıldığınız için teşekkür ediyorum” dedi.

İftar yemeğine Vezirköprü Kaymakamı Kudret Kurnaz, Vezirköprü Belediye Başkanı İ.Sadık Edis, CHP Samsun eski Milletvekili Suat Binici, Vezirköprü Jandarma Komutanı Muharrem Davulcu, İlçe Emniyet Müdürü Serhat Koray Yağcı, Vezirköprü Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdulkadir Fişekçi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Demircan, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Uyar, Yönetim Kurulu Üyeleri Murat Turan, Meltem Ş. Turan, Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Akça ve Nedim Kınay, Mali İşler Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Kenan Özer, Üretimden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı ve Fabrika Müdürü Tuncer Üstündağ, Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Burak Orhun Güven, Marka ve İletişim Direktörü Meltem Öztaş, kurum ve kuruluşların müdürleri, iş adamları, esnaflar ve çok sayıda davetli katıldı.  

Renkli geçen iftar yemeğinin ardından okunan dualarla gece son buldu.

Vezirköprü Orman Ürünleri