Wessi Slim Fit Takım Elbise

TAKİP ET

Wessi slim fit takım elbise özel kesimdir. Vücut tipine uygun olarak yapılan kesimdir.

Wessi özel kesimdir. Vücut tipine uygun olarak yapılan kesimdir. Bu da ürünün bedene tam oturması anlamına gelir. Ancak sıkmaz. Rahat hareket edebilirsiniz. Slim fit gömlekler için ya da slim fit takım elbiselerin ceketleri için de aynı şey geçerlidir. Kollarınızı rahat hareket ettirebilirsiniz. Ancak kıyafeti giydiğiniz zaman herhangi bir potluk ya da kesimdeki bolluk görülmez. Bu da daha şık ve uzun görünmenizi sağlar. Özellikle slim fit takım elbiseler zayıf kişiler tarafından tercih edilir. Vücudun zayıf ve inceliğini ortaya çıkarmak isteyen, göğüs yapısını ortaya çıkarmak isteyen ya da olduğundan daha uzun görünmek isteyen kişiler slim fit ürünleri tercih etmektedir. Bu ürünlerin kesimleri ve özel dikimleri de buna uygun nitelikte yapılmaktadır.

Her takım elbise ne yazık ki her yere uygun değildir. Ancak slim fit takım elbiseler kesim biçimi ile alakalı olduğu için her yere uygunluk göstermektedir. Resmi davetler, organizasyonlar, törenler, özel davetler, günlük iş rutinleri vb. alanda slim fit takım elbise tercihinde bulunulabilir. Bu durum kumaşın kesimi ile alakalıdır.

Wessi markası aracılığı ile Wessi slim fit takım elbise modelleri sizlerin kolaylıkla ulaşabileceği bir alanda yer almaktadır. Ekose takım elbiseler, kruvaze takım elbiseler ya da düz renkte ve sade kaliteli kuma içerisinde sunulan takım elbiseler slim fit ürün özelliği ile dikkatleri çekmektedir. Doğru takım elbise seçimi yapmak için ürünlerin yanında yer alan ölçü tablosundan yararlanabilirsiniz. Bu Sayede boyunuza ve kilonuza uygun hangi beden takım elbise seçimi yapmanız gerektiğini de bulacaksınız.

Wessi Slim Fit Takım Elbise Kombinleri

Wessi  modelleri kombinlenirken farklı renklerin bir araya getirilmesine özen gösterilmiştir. Takım elbiseler yelekli ve yeleksiz olarak ayrılmaktadır. Yelekli takım elbiselerin bir kısmı ceketten farklı renk olarak dikkatleri çekmektedir. Örneğin füme ceket, turuncu yelek; bordo ceket, kahverengi yelek; kahverengi takım ceketine uygun lacivert yelek gibi farklı renkler kullanılmıştır. Sizler de yeleksiz takım elbise aldığınızda takım elbise bölümünden başka yelekler bölümünden de buna uygun ister takım elbisenizin renginde isterseniz farklı renklerde takım elbise yeleği ile kombin yapabilirsiniz. Slim fit ürünler sizleri daha şık ve daha spor gösterecektir.