Yeliz Kurtuluş kayboldu, ailesi perişan

TAKİP ET

Samsun'da dün akşam evden çıkan daha sonra kendisinden haber alınamayan 14 yaşındaki lise öğrencisi Yeliz Kurtuluş'u ailesi ve arkadaşları her yerde onu arıyor.

Samsun’da dün akşam evden çıkan daha sonra kendisinden haber alınamayan 14 yaşındaki lise öğrencisi Yeliz Kurtuluş'u ailesi ve arkadaşları her yerde onu arıyor. 

Samsun’un Atakum ilçesinde oturan Kurtuluş ailesi dün geceden beri endişeli bir şekilde kaybolan kızını bekliyor.
Dün akşam saat 22:05’te Atakum ilçesi Denizevleri mahallesinde bulunan Koton mağazası karşısından Yeşilyurt Alışveriş merkezine doğru yürüdüğü görünen 14 yaşındaki Yeliz Kurtuluş’tan bir daha haber alınamadı. 
Ailesinin perişan olduğu kızının bir an önce geri dönmesini isteyen anne Ülkü Kurtuluş, ‘Kızımdan dün geceden beri haber alamıyoruz. Çok endişeli bir şekilde bekliyoruz. Kızımın nereye gittiğinden bilgim yok. Bir an önce kızımın bulunmasını istiyorum. Ne olur bana yardımcı olun’ dedi.

Bu haberimizin ve sosyal medya da yaptığımız paylaşımlarımızın ardından ihbar sonucu Yeliz'in izi Atakum Çağaloğlu Bulvarı mevkiinde bulunuyor. Onu kaçıranlar polis tarafından yakalanmak üzere, Yeliz ise çocuk Şube'de ifadesi alınmaktadır.

 

Yeliz Kurtuluş kayboldu