Yemi biten koyunların yardımına 'Terme Belediyesi' koştu

TAKİP ET

Samsun'un Terme ilçesinde kar yağışı sonrası kapanan yol nedeniyle yemi biten 320 koyuna, Terme Belediyesi ekiplerince 10 saatlik çalışma sonucu yem ulaştırıldı.

Evci mahallesi yüksekyayla mevkinde küçükbaş hayvan yetiştiriciliği yapan Ali Rıza Öksüz Terme Belediyesi’nden hayvanlarına yem ulaştırılması konusunda yardım istedi. 320 koyunu bulunan Öksüz’ün hayvanlarına Terme Belediyesi ekiplerince yapılan 10 saatlik çalışma sonucu yem ulaştırıldı. 
TERME BELEDİYESİ YETİŞTİ
Ali Rıza Öksüz, yaptığı açıklamada, küçükbaş hayvancılığı yaptığını belirterek, kar yağışı sonrası ilçe merkeziyle irtibatlarının kesildiğini söyledi. Hayvanlarına yem ulaştırılmasından dolayı Belediye Başkanı Şenol Kul ve Terme Belediyesi çalışanlarına teşekkür eden Öksüz “Koyunların yemi bitti ve aç kalma tehlikesiyle karşı karşıya kaldılar. İmdadımıza Terme Belediyesi ekipleri yetişti ve yolu açarak hayvanlarıma yem ulaştırdık. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.
RAHMETE ŞÜKREDİYORUZ, DÖRT BİR YANDA ÇALIŞIYORUZ
Yurt genelinde etkili olan ve Terme’de yoğun bir şekilde etkisini gösteren kar yağışının beyaz bereket olduğu kaydeden Başkan Kul, yağan kar ve rahmete şükrettiklerini ifade etti. Kul “Terme Belediyesi olarak kış öncesinde yoğun kar yağışı karşısında herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için hazırlıklarımızı tamamlamıştık. Kar temizleme çalışmalarımız şehrimizin dört yanında sürüyor. Hasta ve yardım ihbarlarına anında müdahale ederek vatandaşlarımızın yanında oluyoruz” dedi.