Yeni İş Hediyesi Kutusu Nasıl Hazırlanmalı?

TAKİP ET

Sevdiklerinize yeni işin ilk gününde küçük bir sürpriz hazırlamak ve bu sürprizin de klişelerden uzak olmasını istiyorsanız hediye kutusu yerinde bir seçim olacak. Çünkü yeni iş hediyesi olarak kutu tercih ettiğiniz zaman seçtiğiniz hediyelikler tek başlarına sıradan bile olsa sürprizin havası değişir.

Diyelim sevdiklerinize yeni iş hediyesi olarak kutu hazırlamaya karar verdiniz. Ancak bir türlü nereden başlayacağınızı bilemiyorsunuz. Öncelikle tek tek hediyelik, kutu ve hediye paketi süsleri aramakla uğraşmayın. Çünkü bu işi halihazırda profesyonelce yürüten ve hediyeyi daha ucuza mal edebileceğiniz firmalar mevcut.

Bu firmalar içerisinde ise en önde gelen isim Muhiku. Çünkü Muhiku hem sektörün ilk isimlerinden hem de sunduğu hizmet oldukça kaliteli. Dolayısıyla Muhiku’nun yeni iş hediyesi koleksiyonu içinde sevdiklerinizin ilk iş günü heyecanını paylaşabileceğiniz birçok şık, kullanışlı ve yenilikçi hediye kutusu alternatifleri mevcut.

O halde başlıktaki soruyu değiştirerek ilerleyelim. Çünkü Muhiku hazır yeni iş hediyesi kutularıyla bizi zahmete girmekten kurtarıyor. O zaman yeni iş hediyesi kutusu nasıl hazırlanır sorusunu bir kenara bırakalım ve yeni iş hediyesi kutusu içerisinde neler olabilir sorusunun cevabına bir bakalım.

Öncelikle sevdiklerinize yeni iş hediyesi vermenizin ana sebebi onların ilk iş günü heyecanını paylaşmak. Bunu cebimize koyalım. İkinci konu ise bunun bir iş hediyesi olması. Bunu da cebimize koyalım. Şimdi bu iki bilgi üzerinden ilerleyelim.

Bu doğrultuda düşündüğümüzde yeni iş hediyesi kutusu içerisinde mutlaka iş hayatında kullanılabilecek ya da iş hayatına eşlik edecek hediyeler olması gerekiyor. Dolayısıyla yeni iş hediyesi kutusu içerisinde;


•    Molalarda ya da çalışma esnasında keyifle tüketebilecekleri aromatik çay ve kahve çeşitleri,
•    Sadece kişisel kullanıma açık olacak ve yalnızca onlara ait olacak kupa, fincan ya da bardak çeşitleri,
•    Hızlıca kahve ya da çay demleyebilecekleri pratik ekipmanlar,
•    İş yerinde keyifle not alabilecekleri defter ve kalem çeşitleri,
•    İş planlarını oluşturabilecekleri planlayıcılar ve ajandalar,
•    Çalışma ortamında kişisel bir dokunuş yapabilecekleri dekorasyon ürünleri,
•    Daha yaratıcı ve huzurlu bir çalışma atmosferi oluşturabilecekleri mum ve tütsü çeşitleri gibi pek çok ürün yer alabilir.

Muhiku, yukarıda maddelediğimiz ürünlerle pek çok yeni iş hediyesi tasarladı ve tasarlamaya da devam ediyor. Dolayısıyla zahmete girmeden piyasanın en şık ve en kullanışlı yeni iş hediyesi kutularıyla sevdiklerinize hızlıca bir sürpriz hazırlayabilirsiniz. İlk iş günü heyecanlarına vakit kaybetmeden ortak olabilirsiniz.
Hediye İşini Son Dakikaya Bırakanlar için Aynı Gün Teslim Hediye 
Günlük hayatın koşuşturması çoğu zaman özel günlerin aklınızdan çıkmasına neden olabiliyor. Siz unutmak istemeseniz bile elinizde olmayan nedenlerden dolayı sevdiklerinizin doğum gününü ya da diğer özel günleri unutabilirsiniz. Hal böyle olunca da hediye aramak ve bulmak son derece stresli bir hal alıyor.

Ancak artık tüm bu strese son verecek bir önerimiz var. Muhiku, aynı gün teslim hediye hizmetiyle son dakikaların kurtarıcısı. Özellikle günlük hayatta hediye seçmek için vakti olmayanlar bu hizmete bayılacaklar. Neden mi, işte cevabı!

Muhiku, yenilikçi hediye sektörünün en popüler firmalarından biri. Sunduğu online hediye hizmetiyle yer ve zaman sınırlaması olmadan size birbirinden harika hediyeler sunuyor. Üstelik sunduğu hediyeler geleneksel formattan oldukça farklı.

Geleneksel hediye anlayışına yeni bir soluk getiren Muhiku size yalnızca birbirinden harika hediye koleksiyonları sunmakla kalmıyor. Aynı zamanda seçtiğiniz hediyeyi gün içinde adrese ulaştırıyor. Ancak aynı gün teslim hediye hizmeti şu an yalnızca İstanbul’da uygulanıyor.

Eğer İstanbul dışına sipariş oluşturacaksanız bunu hiç dert etmeyin. Çünkü aynı gün teslim hediye hizmetinin yanı sıra Türkiye’nin her yerine aynı gün kargo hizmetiyle teslimat yapıyor. Yani seçtiğiniz hediye sipariş verdiğiniz gün içinde kargoya teslim ediliyor. Eğer son dakikada en şık ve en sıra dışı sürprizi hazırlamak istiyorsanız Muhiku’nun aynı gün teslim hediye ve aynı gün kargo hizmetini keşfetmeyi unutmayın!
En Sevilen Mabbels Koleksiyon Ürünleri Muhiku’da!
Harry Potter, Lord of The Rings, Game of Thrones, How I Met Your Mother, Friends ve daha pek çok dizi ve film ürünleri artık Muhiku’da! Muhiku ile sevdiklerinizin ilgi alanlarına ve beğenilerine göre küçük sürprizler hazırlayabilirsiniz. Onların dizi ve film keyiflerine sevdikleri karakterlerle eğlenceli bir dokunuş yapabilirsiniz.

Muhiku Mabbels ile yaptığı iş birliğiyle hediye çeşitlerine zenginlik katıyor. Sevdikleriniz için hazırlayacağınız sürprizlere en özel dokunuşu yapmanızı isteyen Muhiku, en sevilen dizi, film ve çizgi film ürünlerini sizin için seçiyor. Seçtiği Mabbels koleksiyon ürünlerini yenilikçi hediye formatıyla da buluşturuyor.

Muhiku ile sevdiklerinize tek bir kutuda birbirinden harika hediyelikler sunabilirsiniz. Çünkü şirket yenilikçi hediye anlayışıyla hazırladığı hediyeler arasında Harry Potter, Friends, Rick and Morty gibi sevilen film, dizi ve çizgi film konseptli hediye kutuları hazırlıyor. Böylece sevdikleriniz için en özel sürprizi hazırlamanıza yardımcı oluyor.

Muhiku’nun özel koleksiyon ürünleri tamamen Warner Bros lisanslı ve orijinal Looney Tunes ürünleri. Orijinal ürünlerle yaratıcı bir sürpriz hazırlamak için Muhiku’nun Mabbels koleksiyonunu şimdi keşfedebilirsiniz.