Zerrin Özkurt Lazer Epilasyon ve Cilt Bakım Merkezi Havza'da hizmete girdi

TAKİP ET

Havza'da kısa bir süre önce hizmete giren Zerrin Özkurt Lazer Epilasyon ve Cilt Bakım Merkezi cilt bakımı ve kişisel bakımına önem veren bayanların vazgeçilmezi oldu.

Hasan Aktar Caddesi üzerinde konusunda uzman gerekli sertifika ve diplomalar sahip Zerrin Özkurt tarafından hizmete açılan Lazer Epilasyon ve Cilt Bakım Merkezinde güzelliğine ve kendine önem veren bayanlara lazer epilasyon, bölgesel incelme, cilt bakım, kirpik lifting, manikür pedikür, g5 masajı ve pasif jimnastik masajları gibi farklı alanlarda profesyonel hizmetler verilmekte. İletişim 0536 970 31 16 nolu telefondan kurabilirsiniz.

Nezih ve pandemi tedbirlerine uygun şekilde hizmetlerine devam eden merkezde randevu sistemi ile gelenlere en kaliteli ve profesyonel hizmet ile karşılanıyorlar.

Zerrin Özkurt güzellik ve bakım  odaklı bu sektör günümüz de kadın ve erkekler tarafından çok sık aranan ve araştırılan bir konu olduğunu ifade ederek; “Konu ile ilgili olarak internet de arama motorlarında çok fazla bilgi kirliliği mevcuttur. Öncelikle Havza’ya eşim in Denizbank Havza Şube müdürü olarak atanması ile taşındığımızda bu ve buna benzer sektördeki kendi işlemlerimiz için Samsun’a gitmek zorunda kalıyorduk. Bazen 10-15 dakikalık bir işlem için saatlerce yol ve zaman kaybı yaşamak zorunda kalıyorduk. Zamanla eşim ile birlikte bu alanda Havzamızda bir açık olduğunun kanaatine vardık. Bunun üzerine gerekli eğitim programları kurs ve sertifikalar için Samsun’da uzun bir maratondan sonra merkezimizi hayata geçirdik.” Dedi.

Özkurt işyerinde kullanılan tüm ekipmanların en kaliteli şekilde özenle seçildiğini belirterek; “İşe başlarken bilinen bilgi kirliliklerinden kurtulup müşterilerimiz için en güvenilir makine teçhizat seçiminde 100 e yakın firma ile görüşüp en yeni teknolojiyi tercih ettik. Pandemi dönemine denk geldiğimiz için kişisel hijyen, tek kullanımlık ürünler vb bir çok Farklı unsuru göz önünde bulundurmak zorundaydık. Ve nihayetinde başladık buradayız. Yine covit-19 tedbirleri kapsamında açılış yapamadık ancak, her daim yanımızda hissettiğimiz ilçemiz halkı, İsimlerini tek tek sayamadığımız tüm yerel yönetim amir ve yetkililerine bize  verdikleri destek için teşekkür etmek isterim.” Dedi.

Zerrin Özkurt güzelliğin ve iyi bir cilt bakımın her bireyin hakkı olduğunu belirterek; “Güzellik tesadüf değildir. Bu konuda tüm bilgi birikimimiz ile halkımızın hizmetindeyiz. Tüm müşterilerimize ve halkımıza sosyal medyadaki ve arama motorlarındaki bilgi kirliliğinden etkilenmeden her türlü sorularını kolaylıklar gelip sorup öğrene bilecekleri yanı başlarında bir yer olduğunu belirtmek isteriz. Her zaman halkımızın hizmetindeyiz.”dedi.

Zerrin Özkurt Lazer Epilasyon nerede