60 yıldır hizmet göremeyen mahallenin yolu yapılıyor

TAKİP ET

Tekkeköy ilçesi Başköy Mahallesi sakinlerinden İlyas Kızılkaya, 60 yıldır hizmet göremeyen mahallede yol genişletme çalışması yapan Tekkeköy Belediyesi ekiplerine teşekkür etti.

Tekkeköy Belediyesi'nde çalışmalar tam gaz devam ediyor. Belediye ekipleri Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar ve ekibinin belirlemiş olduğu plan ve programlar kapsamında ilçenin dört bir yanına hizmet için gece gündüz demeden çalışıyor.

ÇALIŞMALAR ARALIKSIZ SÜRÜYOR
Başkan Togar, Şantiyeye çevirdikleri ilçenin dört bir yanında bir yerde beton, bir başka yerde taş parke diğer bir yerde A tipi ve sıcak asfalt gibi yol ağının yapımında kullanılan farklı malzemelerle sürdürdükleri çalışmalarla aralıksız devam ettiklerini söyledi. 

HİZMET İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ
Bu kapsamda Başköy Mahallesi Ayvalık mevkinde başlanan yol genişletme çalışması sırasında mahalle sakinlerinden İlyas Kızılkaya “60 yıldır hizmet göremeyen mahallemizin yolu yapılıyor” diyerek, "Dur durak bilmeden çalışan Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Fen İşleri müdürlüğü ve ekip arkadaşlarına teşekkür ediyorum." dedi.

60 yıldır hizmet göremeyen mahallenin yolu yapılıyor