ADD VE Bulvar AVM'den 29 Ekim Atatürk sergisi

TAKİP ET

Atatürkçü Düşünce Derneği Samsun Şubesi'nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Bulvar Yaşam ve Alışveriş Merkezi ile birlikte düzenlediği 'Atatürk Fotoğrafları Sergisi' ve Çocuk Şenliği büyük ilgi gördü. ADD'li gençler, Atatürk'ün Nutuk'unu okudu.

ADD Samsun Şubesi,  29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle düzenlediği etkinlikler kapsamında, Bulvar Yaşam ve Alışveriş Merkezi ile birlikte Çocuk Şenliği ve Atatürk Fotoğrafları Sergisi açtı.

Cumhuriyet Meydanı’ndaki Bulvar Yaşam ve Alışveriş Merkezi’ndeki etkinliğe, ADD Samsun Şube Başkanı Dr. Işık Özkefeli,  Bulvar AvM yöneticileri, ADD’li gençler, çocuklar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Cumhuriyet'in kuruluşunun 94. yılı kutlamaları kapsamında düzenlenen etkinlikte Bulvar AVM yetkilileri  vatandaşlara Türk bayrağı hediye ederken, ADD’li gençler ise Atatürk’ün Nutuk’unu okudular.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan etkinlikte açılan Atatürk Fotoğrafları Sergisi de Samsunlulardan özellikle de çocuklardan büyük ilgi gördü. Sergideki fotoğrafları dikkatle inceleyen çocukların fotoğraflarından oluşan kareler ise Atatürk’ün 19 Mayıs 1919 Samsun’a çktığı Bandırma Vapuru’nun temsili maketine asılarak, ‘Atatürk’ün çocukları Bandırma Vapuru’nda” teması işlendi.

Bulvar AVM’deki etkinlikte ayrıca minikler Atatürk ve Cumhuriyet Bayramı’na özel olarak hazırlanmış resimleri dikkatle boyarkan, çocukların elleriyle boyadıkları resimler de standa asıldı. Bulvar AVM’de 29 Ekim Çocuk Şenliği etkinliği ise ADD’li gençlerin zeybek oyunları ve marşlarla coşkulu bir şekilde sona erdi.