AK Parti Havza İlçe Başkanlığı 84 . İlçe Danışma Meclis toplantısı

TAKİP ET

AK Parti Havza İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen 84. İlçe Danışma Meclis toplantısı gerçekleştirildi.

Havza Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleşen toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Havza İlçe Başkanı Kadir Kayan, Ak Parti habza İlçe teşkilatı olarak çalışmalara ara verilmeden devam edildiğini ifade ederek; “Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatları doğrultusunda tüm kademelerimiz ile 2023 hedefleri doğrultusunda sahadayız ve sahada olmaya devam edeceğiz. İlçemizde 2021 ve 2022 yılı için hedeflenen üye sayısına ulaşacağız. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ise Havza Belediyesinin hizmetleri ve hayata geçirilecek olan projeleri hakkında katılımcılara bilgiler vererek, “Havzanın geleceğini planlıyoruz. Havzanın geleceği olarak gelen Havza OSB’de istediğimiz sonuçları almaya başladık. İnşallah Havza OSB sadece Havzanın değil bölgenin istihdam sorununu çözecek. Yine termal turizm için çalışmalarımız devam etmek. Havza büyüyecek, ülkemiz büyüyecek ve güçlenecek.Havza’yı sizlerin desteği ve gayreti ile Karadeniz'in ve bölgemizin parlayan yıldızı yapacağız” dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı ise  Türkiye’nin tüm dünaydaolduğu gibi ağır bir pandemi sürecinden geçtiğini belirterek; “Hamdolsun buna rağmen durumumu çok iyi. Avrupa’da tedarik zincirinden dolayı marketlerde raflar boş. 2023 seçimi çok önemli. Bu güne kadar yapılan her seçim bir diğerinden önemli idi. 2023’deki seçimler bu zamanki kadar yapılmış olanlarında, kazanımların devamı açısından da, kazanımların üzerine katma acısından da önemli. Bu acıdan mahalle başkanlarımız, kadın kollarımız, gençlik kollarımız, ilçe teşkilatlarımız, belediye başkanlarımız bu noktanın bilincinde olarak sahada çalışmalıyız.”dedi.

AK Parti Samsun İl Başkanı Başkan Ersan Aksu’da yapmış olduğu konuşmada ilçe danışma toplantılarının kendilerin için önemli olduğunu belirterek; “ Niye 19 yıldır bu millet Ak Partiye oy veriyor? Niye millet 15 seçimdir Ak Partiyi iktidar yaptı? Bunun dünyada ikinci bir örneği yok. Çünkü Ak Parti iktidarı milletin iktidarı, sizler Ak Partiyi iktidarda tutmak için değil milletin iradesini, kendi iktidarınızı devam ettirmek adına oy veriyorsunuz. Allah razı olsun. Biz bulunduğumuz her yerde Recep Tayyip Erdoğan olmaya azimli bir şekilde devam etmeliyiz. İlk defa iktidara gelecekmiş gibi çalışmalıyız. Allahın izni ile bunu başaracağız. Bu çerçevede 2023, 2053 ve 2073 hedeflerimize kararlılıkla devam edeceğiz.”dedi.

Toplantıya  AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, AK Parti Samsun İl Başkanı Başkan Ersan Aksu, Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, AK Parti Havza İlçe Başkanı Kadir Kayan, Ak Parti Samsun İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis üyeleri, gençlik ve kadın kolları ve mahalle başkanları katıldı.

AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, AK Parti Samsun İl Başkanı Başkan Ersan Aksu, Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, AK Parti Havza İlçe Başkanı Kadir Kayan ve beraberindekiler toplantı sonrası ilçede tarımsal sulama ile ilgili olarak talep ve önerileri görüşmek üzere Havza Ziraat Odası Başkanlığını ziyaret ederek burada Havza Ziraat Odası Başkanı Coşkun Genç’ten bilgiler aldılar.

AK Parti Havza İlçe Başkanlığı 84 . İlçe Danışma Meclis toplantısı