Ak Parti Samsun Milletvekili Demircan'dan Havza'ya ziyaret

TAKİP ET

Ak Parti Samsun Milletvekili Ahmet Demircan Havza'da bir dizi ziyaret ve incelemede bulundu.

Ak Parti Samsun Milletvekili Ahmet Demircan Havza’da ilk olarak Ak Parti Havza İlçe Başkanlığını ziyaret ederek burada Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Kayan, parti yönetimi, kadın kolları ile gençlik kolları yönetimleri ile bir araya geldi.

Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Kayan; “Sayın Cumhurbaşkanımızın talepleri doğrultusunda sahada çalışmalarımıza devam ediyoruz. 2023 hedefleri doğrultusunda gece gündüz ana kadememiz, kadın kollarımız ve gençlik kollarımız ile sahada olmaya devam edeceğiz. Milletvekilimiz Sayın Ahmet Demircan’a ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederim”dedi.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir; “ Tüm gayretimiz ile Havzamıza hizmetin gayreti ve çabası içerisindeyiz. Hayata geçirdiğimiz ve geçireceğimiz projelerimiz ile halkımıza daha kaliteli bir yaşam sağlamak için çalışıyoruz. 2023 hedeflerimize ulaşmak için partimizin her kademesi ile sahadayız ve Sayın Cumhurbaşkanımızın göstermiş olduğu hedefler doğrultusunda sahada olamaya devam edeceğiz.” Dedi.

Ak Parti Samsun Milletvekili Ahmet Demircan ise; “Ülkemiz son 20 yıldır her geçen gün güçleniyor. Bu yükselişin önüne geçmek için bize her cepheden saldırıyorlar. Bizlerin bu saldırlara harşı her zaman hazırlıklı olmamız ve kurulan oyunları boşa çıkarmamız lazım. Elhamdülillah Sayın Cumhurbaşkanımıza desteklerini esirgemeyen halkımızın sağduyusu ile bu oyunları hep bozduk bundan sonrada bozacağız. Havza bizim için önemli bir ilçe ve her zaman desteğimiz Havza ve Havzalılar ile.” Dedi.

Ak Parti Samsun Milletvekili Ahmet Demircan daha sonra Havza Belediyesine geçerek burada Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’den belediye çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Belediye ziyaretinin sonunda Havza Belediye Başkanı Özdemir, Ak Parti Samsun Milletvekili Ahmet Demircan’e ziyaret anısına hediye takdim etti.

Belediye ziyaretinin ardından Ak Parti Samsun Milletvekili Ahmet Demircan, Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Kayan ve beraberindekiler Havza İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından Kevser Cami önünde açılan aşı standına, Termal Fizik Tedavi Hastanesine, Havza Devlet Hastanesine ve Havza İlçe Sağlık Müdürlüğünü, Ak Parti Eski belediye Meclis Üyeleri Seyit Ahmet Ön ve Kenan Yüksel ile hafta sonu görevli olduğu Adana’da hayatını kaybeden Jandarma Uzman Çavuş Samet Yüksel’in ailesine ziyaret gerçekleştirdiler.

Demircan Havza programında esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşlar ile sohbet etti.

Ak Parti Samsun Milletvekili Ahmet Demircan’a Havza ziyaretinde Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi, Havza İlçe Koordinatörü Gökhan Üstüntaş eşlik etti.

Ak Parti Samsun Milletvekili Demircandan Havzaya ziyaret