Ak Parti Samsun Milletvekili Kırcalı Havza'da ziyaretlerde bulundu

TAKİP ET

Ak Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı Havzada bir dizi ziyaret ve inceleme gerçekleştirdi.

Ak Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı Havza programı kapsamında ilk olarak Ak Parti Havza İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

Kırcalı’yı burada Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir,  Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Kayan ile parti yönetimi karşıladı.

Burada bir süre parti çalışmaları hakkında bilgiler alan Ak Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı,Özdemir, Kayan ve yönetim kurulu üyeleri ile sohbet etti.

Burada konuşan Ak Parti Havza İlçe Başkanı Kadir Kayan Kırcalı’ya Havza’ya düzenlediği ziyaret programı nedeni ile teşekkür ederek; “Sahada olan çalışmalarımızda milletvekillerimizi yanımızda görmek bizlere güç katıyor. Sayın Milletvekilimiz her zaman bizimle ve ilçemiz için en az bizim kadar emek veren bir isim. Kendisine bizlere vermiş oldukları desteklerden ötürü teşekkür ediyorum.” Dedi.

Kırcalı daha sonra Havza Belediyesini ziyaret ederek burada Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’den belediye çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ise hem belediye olarak hem de parti olarak durmadan vatandaş odaklı hizmetler üretmenin gayreti içerisinde olduklarını ifade ederek belediye çalışmaları hakkında bilgiler aktardı.

Özdemir Havza Belediyesinin 2021 çalışma programını tamamladığını ve 2022 yılı çalışma programı hazırlıklarının yapıldığını belirterek; “ Ne zaman Ankara’ya gitsek bizi güler yüzü ve samimiyeti ile karşılayan ve her işimizde bizlere yardımcı olan Sayın Kırcalı’ya Havza ve Havzalılar adına teşekkür ediyorum. Havza olarak 2023 hedeflerimize ulaşmak için çalışıyorum.”dedi.

Ak Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, Ak Parti Havza İlçe Başkanı Kadir Kayan ve beraberindekiler daha sonra esnaf odalarını ziyaret ettiler.

Ziyaretler kapsamında ilk olarak Havza Madeni İşler Odasını ziyaret eden Kırcalı ve beraberindekiler burada Oda Başkanı Cesur Şahin ile görüştüler. Kırcalı sırası ile Kahveciler Esnaf Odası, Bakkal ve Bayiiler Esnaf Odası Başkanı Emin Aysan’ı ziyaret etti.

Kırcalı  esnaf odaları ziyareti kapsamında son olarak yakın zamanda annesini kaybeden Havza Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ömer Büyük’ü ziyaret ederek taziyelerini bildirdi.

Ak Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı Türkiye’nin güçlü bir ülke olduğunu belirterek; “Başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere güçlü Türkiye için çalışmaktayız. Bizler halkımızdan aldığımız destek ile halkımıza hizmet etmek için varız” Dedi.

Kırcalı daha sonra esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşlar ile sohbet etti.

Kırcalı Havza programının son bölümünde ise Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, Ak Parti Havza İlçe Başkanı Kadir Kayan ve beraberindekiler ile birlikte Havza Kaymakamı Cengiz Nayman’ı makamında ziyaret etti. 

Ak Parti Samsun Milletvekili Kırcalı Havzada ziyaretlerde bulundu