Artık dik duran bir Türkiye var

TAKİP ET

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Türkiye ile ABD arasında yaşanan vize krizi ile ilgili olarak, 'Sayın Cumhurbaşkanımız liderliğinde Türkiye'nin dik durması bizi gururlandırıyor. Projelerimizi daha cesaretle ve inançla gerçekleştiriyoruz' dedi.

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, her Pazartesi olduğu gibi bu hafta başında da Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürleri ile Haftalık İstişare Toplantısı'nı gerçekleştirdi. Canik Belediyesi tarafından yürütülen ve planlanan projelerin masaya yatırıldığı toplantıda Türkiye ile Amerika Birleşik Devletleri arasında yaşanan 'Vize Krizi' ile 'Suriye'de başlatılan 'İdlib Operasyonu ile ilgili de konuşan Başkan Genç, Türkiye'nin artık dünyadaki ve bölgedeki gelişmelere karşı dik durduğuna işaret ederek, Türkiye’nin dik durmasının kendilerini de gururlandırdığını söyledi.

DEVLETİMİZİN KARARLILIĞI BİZLERİ GURURLANDIRIYOR

Türkiye’nin ekonomik ve sosyal alanlarda olduğu gibi siyasi anlamda da güçlendiğini belirten Başkan Genç, “Son olarak yaşanan vize krizinde ABD’ye karşı sayın Cumhurbaşkanımız liderliğindeki ülkemizin dik duruşu, Canikliler olarak, halk olarak bizleri gururlandırmaktadır. Devletimizin kararlılığı bizleri de projelerimizi uygulamamız konusunda cesaretlendirmektedir. Ülkemizin 2023 hedefleri doğrultusunda hükümetimizin vizyonu çerçevesinde çalışmalarımızı sürdürürken, bölgemizdeki gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Bu konuda sayın Cumhurbaşkanımızın ve hükümetimizin attığı ve atacağı adımların yanındayız” dedi.

HALKIMIZ DESTEK VERMELİDİR

Türkiye'nin bir yandan gelişimini sağlarken, bir yandan da bir kaç terör örgütüyle mücadele ettiğini ve bölgesindeki gelişmelere de seyirci kalmadığını belirten Başkan Genç, "İdlib Operasyonu bölgenin istikrarı ve oluşturulmak istenen terör koridorunun engellenmesi açısından çok önemli. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğindeki Türkiye artık oyunları bozacak, kendi planlarını işletecek noktaya gelmiştir. Siyasi görüşü ne olursa olsun, ülkemiz menfaatleri noktasında Sayın Cumhurbaşkanımıza ve hükümetimize destek vermesi gerekmektedir. Bizler, her zaman devletimizin yanındayız ve güveniyoruz" diye konuştu.