Atakum Ramazan Sokağında,İftardan Sahura etkinlik

TAKİP ET

Atakum Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen ve binlerce Samsunlunun, iftar ve sahur vakitleri arasında keyifle zaman geçirdiği Atakum Ramazan Sokağı, bu yıl da büyük ilgi görüyor.

Atakum İlçesinde her Ramazan Ayında kurulan ve başta Atakumlular olmak üzere tüm Samsunluların keyifle zaman geçirdiği Atakum Ramazan Sokağı, çeşitli etkinlikler, sahne gösterileri, çocuk oyunları ve alışveriş stantlarıyla, bu yıl da büyük ilgi görüyor. Özellikle çocukların yoğun ilgi gösterdiği Atakum Ramazan Sokağında, aileler de birbirinden güzel etkinlikler eşliğinde eğlenceli akşamlar yaşıyor.

Geleneksel Türk Tiyatrosunun efsaneleşmiş oyunlarının sahnelendiği Atakum Ramazan Sokağında, çocuklara yönelik gerçekleştirilen interaktif gösteriler, miniklere unutulmaz akşamlar yaşatıyor. Hacivat ve Karagöz başta olmak üzere birçok gölge oyununun sahnelendiği, yarışmaların düzenlendiği alanda, iftar sonrasında başlayan etkinlikler, gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürüyor.

Atakum Ramazan Sokağında vatandaşlarla buluşan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, aileleri ve sevdikleriyle birlikte hoşça vakit geçirmek isteyen vatandaşlarla sohbet ediyor. Özellikle çocukların ve gençlerin yoğun ilgi gösterdiği Başkan Taşçı, “Karadeniz Bölgesinin en kapsamlı Ramazan Sokağını ilçemize kazandırdık. Ramazan Ayının maneviyatını, heyecanını, güzelliklerini hep birlikte yaşıyoruz. Ramazan Sokağımızın sadece Atakumlu ya da Samsunlu hemşehrilerimizin değil, çevre il ve ilçelerden gelen vatandaşlarımızın da tercih ettiğini görmek bizleri son derece mutlu ediyor. Ramazan Ayı boyunca her akşam iftar ve sahur vakitleri arasında hizmet verecek Atakum Ramazan Sokağımızda, vatandaşlarımızla buluşmaktan mutluluk duyacağız” dedi.

Atakum İlçesinin, Ramazan Ayını dolu dolu yaşaması noktasında önemli buluşmalara imza attıklarını söyleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Düzenlediğimiz mahalle iftarlarımızda, her akşam vatandaşlarımızla buluşuyoruz. Bunun yanı sıra Atakum Ramazan Sokağında, gecenin ilerleyen saatlerine kadar vatandaşlarımızla keyifli bir Ramazan Ayı akşamı yaşıyoruz. İlçemize kazandırdığımız önemli tesislerimizden birisi olan Yalı Kafe’de de her akşam Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği eserleri eşliğinde vatandaşlarımıza hizmet veriyoruz. Ramazan Ayının güzelliklerini, vatandaşlarımızla birlikte Atakum İlçesinde yaşıyoruz. Ramazan Atakum’da Güzeldir sloganımızın hakkını veriyor olmanın gururunu yaşıyoruz” dedi.

Ramazan Atakumda Güzeldir