Atakum Zabıtası Güçleniyor

TAKİP ET

Atakum Belediyesi Zabıta Müdürü Atilla Güneşdoğdu, yeni personel ve araçların katılımı ile güçlerinin arttığını,artık halka ve esnaflara daha iyi ve kaliteli hizmet verir noktaya geldiklerini belirtti.

İlçelerinin hızlı gelişen bir yer olduğunu,hemen her gün yeni bir işyerinin hizmete girdiğini, haftanın her günü pazar kurulduğunu dile getiren Atakum Belediyesi Zabıta Müdürü Atilla Güneşdoğdu, " Merkezden Taflan'a kadar yaklaşık 25 kilometrelik bir alanda hizmet veriyoruz. Burada personel sayımız ve mobil hareketliliğimiz kısıtlıydı. Ancak Belediye Başkanımız İshak Taşçı'nın, "halka hizmetin en kalitelisini ve en iyisini vereceğim" anlayışı gereği bize sağladığı personel ve araç imkanları ile artık daha iyi bir duruma geldik. Şimdi hem rutin görevlerimizi daha hızlı yapıyor, hem de halkın her türlü şikayetini anında değerlendirme fırsatı buluyoruz" diye konuştu.

            Belediye bünyesinde yer alan her birimin kendi içerisindeki hareket ve çalışma kabiliyetini artırmaya çalıştığını,böylece hem verimliliği ve halka daha iyi hizmet etmeyi amaçladığını söyleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı ise, " Esnaflarımızın denetim ve kontrolleri ile halkımızdan gelen istek ve şikayetlerin ilk muhataplarından birisi zabıtalarımızdır. Onların araç ve personel olarak güçlenmesi,sorunlara anında ve yeterli oranda müdahale edebilmeleri demektir. Biz bunu gerçekleştirmeye çalışıyoruz" şeklinde konuştu.