Atakum'da 5 mahalle aynı sofra da iftar yaptı

TAKİP ET

Atakum Belediyesinin düzenlediği Geleneksel Mahalle İftarları, Küçükkolpınar, Yeşildere, Esenevler, Denizevleri ve Büyükkolpınar Mahallelerini dev iftar sofrasında buluşturdu. Yaklaşık 2 bin 500 kişinin katıldığı iftarda konuşan Başkan Taşçı, 'Önümüzdeki aylarda birçok projemizin açılışını gerçekleştireceğiz' dedi.

Atakum İlçesinin, farklılıkların birlik içerisinde yaşadığı nadide bir cazibe merkezi olduğunu söyleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Ramazan Ayı, birlik ve beraberlik ayıdır. Farklılıkların bir kenara koyulduğu, aynı sofralarda buluşulan ve aynı duaların edildiği Ramazan Ayını, Atakum İlçesinde en güzel örnekler eşliğinde yaşıyoruz. Hızla büyüyen, değişen ve gelişen Atakum İlçesi, sürekli göç almaktadır.

Çevre ilçeler ve iller için adeta bir cazibe merkezi haline gelen ilçemizde, nüfusumuz her geçen gün artmaktadır. Biz, Atakum’u evimiz, Atakumluları ailemiz olarak görüyoruz. Ailemiz her geçen gün daha da büyüyor. Bu da bizim sorumluluğumuzu her geçen gün daha da arttırıyor. Gerçekleştirdiğimiz iftar buluşmalarına sağlanan katılıma bakınca bunu daha net bir şekilde hissediyoruz. Hem iftar buluşmalarımız hem de Atakum Ramazan Sokağımız ile Atakumlu hemşehrilerimizle birlikte Ramazan Ayının güzelliklerini yaşıyoruz” dedi.

Projeler, çalışmalar ve kapsamlı yatırımlarla ilgili vatandaşlara bilgilendirme yapan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “2017 yılı dev projelerin yılı olacak demiştik. Ardı ardına temelleri atılan, birçoğu bitme noktasında gelen projelerimizle bu sözümüzü tutmanın gururunu yaşıyoruz. Sadece bu yaz sonunda ardı ardına dev projeler Atakumlularla buluşacak. Eğitim ve Araştırma Hastanesi Atakum EK Hizmet Binası, Osmanlı Hamamları, Yeni Mahalle Çocuk Oyun Alanı, Kapalı Pazar Yeri ve Spor Tesisi, önümüzdeki aylarda vatandaşlarımıza hizmet vermeye başlayacak başlıca projelerimizden. Bu projelerin yanı sıra birbirinden önemli projeleri hızlı şekilde tamamlıyor, vatandaşlarımızla buluşturuyoruz. Atakum’da güzel şeyler oluyor. Bu anlamda bize en büyük desteği, Atakumlular veriyor” diye konuştu.

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, eşi Fatma Taşçı ile birlikte katıldığı iftar programının öncesinde ve sonrasında vatandaşlarla bol bol sohbet etti. Çocukları seven, yaşlılarla yakından ilgilenen Başkan Taşçı, gençlerle muhabbet etti. İftar buluşmalarının Ramazan Ayı boyunca devam edeceğini kaydeden Başkan Taşçı, tüm Samsunluları bu iftarlara katılmaya davet etti.

atakum belediyesi