Atakum'da Tiyatroya Büyük İlgi

TAKİP ET

Atakum Gönüllüleri Derneği'nin düzenlediği ve Samsun Sanat Tiyatrosu'nun oynadığı 'Böyle Gelmiş Böyle Gitmez' adlı tiyatrosu, tiyatroseverlerden tam not aldı.

Atakum Gönüllüleri Derneği'nin organize ettiği ve Samsun Sanat Tiyatrosu'nun oynadığı, Aziz Nesin'in ölümsüz eseri olan 'Böyle Gelmiş Böyle Gitmez' dün akşam Gazi Sahnesi'nde tiyatroseverlerle buluştu. Yoğun ilginin olduğu oyun tiyartoseverlerden tam not aldı. Tiyatroseverler bu oyunda hem kahkahalara boğuldu birazda hüzünlendi. 

Atakum Gönüllüleri Derneği olarak söz alan ve sahne ekibine çiçek veren Yönetim Kurulu Üyesi Bayram Çelik, ''Başta Yaşar Gündem olmak üzere Samsun Sanat Tiyatrosu olarak ne zaman sanat faaliyeti yapmak istesek hemen gelip bize destek oluyorlar. Teşekkürlerimizi bir borç biliriz. Aziz Nesin'in ölümsüz eseri olan bu oyun yazılalı 40 yıldan fazla oldu. Ama o günden bugüne hiç bir şeyin değişmemiş olması ülkem adına bizleri üzüyor ve kaygılandırıyor. Atakum'da Türkiye standartlarının üstünde sahnelerle nice oyunlar dileğiyle. Samsun Sanat Tiyatrosu başta olmak üzere Samsun'da sanat gönül vermiş tüm dostlara saygılarımı sunuyorum'' diye konuştu.