Bafra Belediyesi'nde Hamit Kılıç mührü aldı

TAKİP ET

Zihni Şahin'in Büyük Şehir Belediye Başkanı olmasının ardından bugün olağanüstü toplanan Bafra Belediye Meclisi, Hamit Kılıç'ı ilçenin yeni 'Belediye Başkanı' olarak seçti. Kılıç mührü Başkan Şahin'den aldı.

Meclis toplantısının ilk konuşmasını Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, "Hamit Kılıç kardeşimiz genel merkezimiz tarafından aday gösterildi. Birlik ve beraberlik içerisinde yaptığımız çalışmalarımızı inşallah Hamit Kılıç kardeşimiz de layıkıyla yerine getirecektir. Ben şimdiden hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Ben de Büyükşehir Belediye Başkanı olarak Hamil Kılıç kardeşimizin ve sizlerin yanında her daim olacağım" dedi.

Zihni Şahin'in konuşmasının ardından söz alan Bafra'nın yeni Belediye Başkanı Hamit Kılıç ise şunları söyledi: 

"Ben özellikle Bafra’ya hizmet etmiş, emeği geçmiş tüm belediye başkanlarımıza teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum.

Özellikle son iki dönemde yaptığı güzel çalışmalardan dolayı sayın Zihni Şahin başkanımıza Bafra halkı adına şükranlarımı sunuyorum. Bundan sonra aynı şekilde Samsun Büyükşehir Belediyesi’nde hizmetlerinin devamını temenni ediyor, başarılı çalışmalarının devam edeceğine de inancımızın tam olduğunu belirtmek istiyorum dedi. 

Partim adına belediye başkanı olarak aday gösterilmeme vesile olan, teveccüh gösteren gençlik kollarımıza, kadın kollarımıza, yönetim kurulumuza, ilçe başkanımıza, il başkanımıza, sayın bakanımıza, yerel yönetimlerden sorumlu milletvekillerimize, bölge milletvekillerimize, tüm teşkilatımıza, sayın başbakanımıza ve özellikle de 'Bundan sonra yolumuza Hamit beyle devam edeceğiz' diyerek beni AK Parti Bafra Belediye Başkanı adayı olarak gösteren liderimiz, genel başkanımız, cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’a sonsuz şükranlarımı sunuyorum."

Konuşmaların ardından Bafra Belediye Meclisi, 27 meclis üyesinin oyunu alan Hamit Kılıç'ı Bafra Belediyesi'nin yeni başkanı seçti. 

Meclis toplantısından sonra Bafra Belediyesi'nde devir teslim töreni düzenlendi. Buradaki törene AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, AK Parti İl Başkanı Hakan Karaduman ve Kaymakam Ali Fuat Türkel de katıldı. Kaynak: Samsun Gazetesi 

Hamit Kılıç