Bakan Yardımcısı Dr. Sadri Şenşoy Memleketi Salıpazarı'nda

TAKİP ET

Bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak için Samsun'a gelen Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Dr.Sadri Şensoy memleketi Salıpazarı İlçesini de ziyaret etti.

Samsun’daki ziyaretlerinin ardından Salıpazarı Kaymakamlığını ziyaret eden Bakan Yardımcısı Şensoy’u İlçe Kaymakamı Burak Öz, Belediye Başkanı Halil Akgül, İlçe Emniyet Amiri Nevzat Şahin, Ak Parti İlçe başkanı İsmail Yaman, Çarşamba Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Ahmet Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Savaş, Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri karşıladı. 

Bakan Yardımcısı Sadri Şensoy’u makamında ağırlayan Salıpazarı Kaymakamı Burak Öz, ilçedeki eğitim ve öğretim faaliyetleri ile eğitim alanında devam eden, planlanan yatırım ve projeler ile ilgili görüş alışverişinde bulundu ve ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. 

Kaymakam Öz, Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Dr. Sadri Şensoy'a el sanatı yapımı tablo hediye etti. 

Aslen Salıpazarı Alan Mahallesinden olan Şensoy’u köylüleri de yalnız bırakmadı. Bakan Yardımcısı Şensoy, köylüleri ile bir süre sohbet ederek hasret giderdi.  

Salıpazarı benim memleketim diyen Şensoy, “Eğitim ile ilgili her türlü taleplerinizi bana iletebilirsiniz. Kapımız sizlere daima açık. Göstermiş olduğunuz ilgi ve alakadan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi. 

Bakan Yardımcısı Dr. Sadri Şenşoy Memleketi Salıpazarında