Bakan Yardımcısı Samsun Golf Sahası'na hayran kaldı!

TAKİP ET

Samsun Büyükşehir Belediyesi Golf Kulübü'nü ziyaret eden Gürcistan Acara Özerk Cumhuriyeti Maliye Ekonomi Bakan Yardımcısı Konstantine Megrelişhvili,golf sahasına hayran kaldı.

Şaşkınlığını gizleyemeyen Megrelişhvili,"Bu kadar büyük ve güzel bir golf alanını daha önce görmemiştim. Batum'a kazandıracağımız golf alanı için Samsun'u örnek alıyoruz" dedi.

Samsun TSO tarafından düzenlenen ‘Ülke Günleri’ etkinliği kapsasında Samsun'a gelen Gürcistan Acara Özerk Cumhuriyeti Maliye Ekonomi Bakan Yardımcısı Konstantine Megrelişhvili ve Acara TSO Başkanı Tamaz Shavadze ve beraberindeki heyet temsilcileri Karadeniz Bölgesi’nin tek golf sahası olan Büyükşehir Belediyesi Golf Tesisi’ni ziyaret etti.

BAKAN YARDIMCISI:"HAYRAN KALMAMAK ELDE DEĞİL"

Saha ile ilgili bilgi aldıktan sonra buggy alanı gezen heyet alanın büyüklüğü karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi. Golf atış denemesi yapan Bakan Yardımcısı Konstantine Megrelişhvili,"Burası Samsun'a büyük prestij kazandıran bir yer olmuş. Biz de Batum'da golf alanı inşa etmeye çalışıyoruz. Bu konuda Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı Golf Kulbü'nü kendimize örnek alıyoruz. Teknik anlamda da kendileri ile işbirliği içinde olacağız. Burası muhteşem bir yer. Uluslararası platformda Samsun'u dünyaya tanıtan bir kapı konumunda. Hayran kalmamak mümkün değil" dedi. 

Golf alanı ziyareti sonrası heyet Samsun gezisine devam etti.