Başarılı Öğrencilerden Başkan Özdemir'e ziyaret

TAKİP ET

2011 yılında Samsun il genelinde düzenlenen yarışma, etkinlik, takım ve bireysel spor müsabakalarda dereceye giren öğrenciler Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir'i ziyaret ettiler.

Samsun il genelinde düzenlenen yarışma, etkinlik, takım ve bireysel spor müsabakalarda dereceye girerek düzenlenecek bölge yarışmalarında Samsun’u temsil etmeye hak kazanan öğrenci ve öğrermenleri Havza Kaymakamlığı toplantı salonunda gerçekleştirilen ödül töreninin ardınan Havza Belediyesini ziyaret ederek Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ile bir araya geldiler.

 Programda konuşan Havza Milli Eğitim Müdürü Uğur Sağlam her başarının öğrencinin motivasyonu arttırdığını belirterek; “ Her başarı bir sonraki yarışmanın motivasyon aracı oluyor. Başarı geldikçe öğrencilerimizdeki özgüveninde arttığını gözlemekteyiz. Bizlere desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Sebahattin Özdemir’e teşekkür ederim” dedi.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir başarılarından dolayı öğrenci ve öğretmenleri tebrik ederek; “İlçemizi en iyi şekilde Samsunda temsil ederek ilimizi temsil etmeye hak kazanan sizler bizler için onur kaynağısınız. Havza Belediyesi olarak her zaman geleceğimizin teminatı ve büyükleri olan siz öğrencilerimizin yanında ve destekçisiyiz. İnşallah ilçemiz öğrencilerimizin başarıları artarak devam edecek. Öğrencilerimizin başarılarının devamını diliyorum.” Dedi.

Başarılı Öğrencilerden Başkan Özdemire ziyaret