Başkan Akgül: Hakkınız Ödenmez

TAKİP ET

Salıpazarı Belediye Başkanı Akgül, İdlib Şehidi Tayfun Pekel'in babaannesi ve dedesinin isteğini yerine getirdi.

Salıpazarı'nda Şehit dedesi ve babaannesi torunlarının mezarını ziyaret etmek için Belediye Başkanı Halil Akgül’ü arayarak yardım istedi. Şehidin büyüklerinin isteğini yerine getiren Başkan Akgül; “Şehitlerimizin hakkını asla ödeyemeyiz. Bugün aziz şehitlerimizin sayesinde bayramlarımızı gönül rahatlığı ile kutlayabiliyoruz” dedi.

İdlib'de rejim unsurlarının hain saldırısı sonucu şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Tayfun Pekel'in Salıpazarı İlçesi Kocalar Mahallesinde yaşayan dedesi Ahmet Pekel ve babaannesi Makbule Pekel, Samsun’un Düvecik Mahallesindeki şehitliğe giderek torunlarının mezarı ziyaret etmek istedi.

Sokağa çıkma yasağı nedeni ile Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül’den yardım talep etti. Başkan Akgül’de  Zabıta Ekiplerini şehidin dedesi ve babaannesine yardımcı olmaları konusunda talimat verdi.

Zabıta ekipleri şehit Tayfun Pekel’in Kocalar Mahallesinde yaşayan büyüklerini alarak, Samsun Düvecik’te bulunan Şehit Pekel’in kabrine götürdü. Şehidin babaannesi ve dedesi torunları için dualar etti. Mezarlıktaki ziyaretlerinin ardından, şehidin babaannesi ve dedesi yine zabıta ekipleri tarafından Salıpazarı’ndaki evlerine götürüldü.

Ahmet ve Makbule Pekel, Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül’e ve Zabıta Personeline teşekkür etti.