Başkan Bakır: Halkımızın Refah, Huzur ve Sağlığı için Sahalardayız

TAKİP ET

AK Parti Kavak İlçe Başkanı Onur Bakır, "İlgili tüm kurum ve kuruluşlarımız ile halkımızın refah, huzur ve sağlığı için sahalardayız." dedi.

Tüm dünyayı etkisi altına alan ve ülkemizde de can kayıplarına yol açan koronavisten, korunmak için alınan tedbirler kapsamında; Samsun'un Kavak ilçesinde de temizlik ve dezenfektasyon çalışmaları sürüyor.      

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu ve AK Parti Kavak İlçe Başkanı Onur Bakır, ilçede yapılan çalışmaları yerinde inceledi.         

Başkan Bakır, "İlgili tüm kurum ve kuruluşlarımız ile halkımızın refah huzur ve sağlığı için sahalardayız. Belediye Başkanımız İbrahim Sarıcaoğlu ile birlikte Mehmet Paşa mahallemizden başlayarak, tüm cadde, sokak ve ana arterlerde yıkama, temizlik ve dezenfektasyon çalışmalarımız zaman ve mesai kavramına bakılmaksızın gece gündüz devam edecek. Siz evlerinizde kalın, sağlıcakla kalın. Sizin için gereken ne ise, devletimizin tüm kurumları hizmetinizdedir." mesajını #EVDEKALKAVAK başlığı ile sosyal medya hesabından paylaştı.