Başkan Demir Çatalarmut Mahallesi'nde

TAKİP ET

İlkadım İlçesi Çatalarmut Mahallesi sakinleri ile bir araya gelen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir: 'Problemleri biliyor ve aşamalı olarak çözüyoruz'

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Çatalarmut Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, mahalle buluşmaları kapsamında İlkadım ilçesi Çatalarmut Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. 
Başkan Demir'e AK Parti il Başkan Yardımcısı Oktay Avcılar ve İlkadım İlçe Başkan Yardımcısı Ersin Kasap'ta eşlik etti. 
Vatandaşlarla keyifli bir sohbet ortamında buluşarak çay içen Başkan Demir, şehrin her noktasına erişerek sıkılmadık el bırakmayacaklarını dile getirdi.
Başkan Mustafa Demir, “Şehrimizin her noktasına erişerek sıkılmadık el, çalınmadık kapı, girilmedik gönül bırakmayacağız. Tüm Karadeniz Spor Kulübünü tebrik ediyorum. Halı sahayı görünce ben de çocukluğuma geri dönsem mi diye düşünmedim değil. Bu akşam Çatalarmut’ ta olmak istedik. Yaratan Büyükşehir Belediye Başkanı olarak 2.5 yıldır imtihan ediyor. Haftanın her günü gece gündüz gayret içindeyiz. Şehrin tüm sorunlarıyla ilgili planlı bir şekilde çalışıyoruz. Nasıl bir coğrafyada yaşadığımızı gözümüzde canlandıralım. Buradan Türkiye’ye, oradan da dünyaya bakalım. İddia ediyorum; Türkiye’nin en güzel şehri Samsun. Tüm ilçelerinde şehir hayatı olan bir şehiriz. İlçelerimizde yaşayan insanlar, şehir merkezinde işleri olmadığı sürece gelmezler. Dolayısıyla Türkiye’de yatay kalkınmayı dengelemiş başka bir şehir yok” ifadelerini kullandı. 

Başkan Demir Çatalarmut Mahallesinde