Başkan Demir, Tekkeköy ve Ladik'te yapılan yatırımları inceledi

TAKİP ET

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Tekkeköy ve Ladik'te yapılan yatırımları ilçelerdeki hizmetleri yerinde inceledi.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, hafta sonu ilçe ziyaretlerine ara vermeden devam etti. Cumartesi ve Pazar gününü Tekkeköy ile Ladik ilçesinde geçiren Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Tekkeköy ilçesi Gökçedere Mahallesi’nde yapımı süren yol çalışmalarını yerinde inceledi. “Şehrimizde ulaşımın, sorunla değil konforla anılması için gayretle çalışıyoruz” diyen Başkan Demir daha sonra Yağbasan Mahallesi’nde genişletilen yolun zemin iyileştirme çalışmalarını takip etti. 
Karadeniz Bölgesi’ndeki ilk "Bilim Merkezi ve Planetaryum" inşaatı alanında incelemelerde bulunan Başkan Mustafa Demir, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve TÜBİTAK’ın da katkı verdiği projenin bu yıl içinde tamamlanacağını dile getirdi.

Ardından Ladik ilçesine geçen ve buradaki yatırımları yerinde takip eden Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, seçim döneminde ‘Köylerdeki tüm yol, su ve altyapı sorununu çözeceğiz’ sözü verdiğini hatırlatarak, “946 kırsal mahallemiz var. 5 yılda bunu bitirme planını yaptık. Ama Elhamdülillah yaptığımız çalışmalar sonucu 5 yılda değil 4 yılda bitiriyoruz. Sadece yol çalışması değil 946 mahallede içme suyu problemini de çözüyoruz. Gece gündüz demeden koşturuyoruz" dedi.