Başkan Deveci'den, belediye emekçilerine teşekkür belgesi

TAKİP ET

Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci, karla mücadele için 24 esasıyla çalışarak yurttaşların kar yağışından mağdur olmamaları adına yoğun mesai yapan belediye emekçilerine teşekkür belgesi verdi. Başkan Deveci, 'Zor şartlarda hizmet etmeye çalışıyoruz. Hakikaten mucize yaratıyoruz. Başarı buradan çıkar arkadaşlar' dedi.

Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci, ülkenin büyük bir bölümünü etkisi altına alan ve Atakum kent merkezi ile yüksek kesimlerinde de görülen yoğun kar yağışıyla birlikte 24 saat esasıyla çalışan belediye emekçileriyle bir araya gelerek tüm personele teşekkür belgesi verdi.

Yağışın günler öncesinde hazırlıklarını tamamlayarak adeta teyakkuza geçen toplamda 36 araç ile 150’den fazla personeli kapsayan ekipler, kar yağışının devam ettiği günler boyunca ve sonrasında yaşanabilecek olası buzlanmalara karşı trafik ve yaya güvenliğini sağlamak için kar küreme, yol-kaldırım tuzlama çalışmaları yaparken, yüksek mahallelerde de kalınlığı 1.5 metreye ulaşan kar nedeniyle kapanan yolların açılması için mücadele verdi.

Aynı zamanda pazaryerlerinde soğuk havada çalışan esnafa bir nebze destek olmak için sıcak çorba ikram eden ekipler sokakta yaşayan hayvan dostları da unutmayarak kar altında aç kalma tehlikesi geçirebilecek kedi ve köpekler için besleme noktalarına mama takviyesi yaptı.