Başkan Dündar: Doyap Bölgemize Hizmet Verecek

TAKİP ET

Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, 'Yeşilırmak'a kuracağımız Uluslararası Su Sporları Merkezi ve Kano Yarış Alanı projesini hayata geçiriyoruz' dedi.

Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Türkiye Kano Federasyonu Başkanı Alper Cavit Kabakçı ve federasyon yöneticileri, Şehir Merkezinin 6 km güneyinde yapım çalışmaları devam eden Yeşilırmak Doğal Yaşam Parkını (DOYAP) ziyaret etti. 

DÜNDAR, “DOYAP BÖLGEMİZE HİZMET VERECEK”

Burada yapılacak olan Uluslararası Su Sporları Merkezi ve Kano Yarış Alanı’nda incelemelerde bulunan Başkan Dündar ve Başkan Kabakçı, “Proje tamamlandığında Çarşamba’da Uluslararası başarılara imza atacak sporcular yetişecek.” dediler. Yeşilırmak Doğal Yaşam Parkı’nın başlı başına örnek bir proje olduğunu söyleyen Başkan Dündar, “İlçemizin 6 km güneyinde iki yıldır üzerinde çalıştığımız proje tamamlandığında Bölgemiz örnek bir alana kavuşacak. İçerisinde birçok donatıyı barındıran DOYAP’a Uluslararası Su Sporları Merkezi ve Kano Yarış Alanını da kazandıracağız.” diye konuştu.

Kaymakam Mustafa Güney’e de proje hakkında bilgi veren Başkan Dündar ve Başkan Kabakçı, ardından Samsun Valisi Osman Kaymak’ı makamında ziyaret ederek projeyi anlattılar. 

Çarşamba belediyesi