Başkan Edis: Koronavirüse Karşı 7:24 Çalışıyoruz

TAKİP ET

Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis,"Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz tatafından, gece gündüz demeden, günün 7/24 saati cadde ve sokaklarımızdaki temizlik faaliyetlerimizi Koronavirüs'e karşı sürdürüyoruz" dedi.

Temizlik İşleri Müdürlüğünün koronavirüse karşı temizlik faaliyetlerini, aralıksız olarak devam ettirdiğini vurgulayan Başkan Edis, "Ekiplerimiz çöplerin kaldırılmasından molozların toplanmasına, cadde ve sokakların yanı sıra pazar yerleri temizliğine kadar, ilçenin dört bir yanını gece gündüz demeden temizliyor. Sabah saatlerinde cadde ve sokakların süpürülmesi ile başlayan temizlik çalışmaları daha sonra yolların yıkanması ile devam ediyor" dedi.   

‘EN İYİ TEMİZLİK ÇEVREYİ KİRLETMEMEKTİR’  
Çalışmaların büyük bir titizlikle devam ettiğini belirten Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, "Hemşerilerimizin sağlığı, hijyenik ortamda yaşaması, bizler için çok önemli. Temizlik işleri Müdürlüğü ekiplerimiz gece gündüz demeden ilaçlama ve temizleme çalışmalarına devam ediyor. Ülkemizde vaka sayısının artmasıyla birlikte, çalışmalarımızı daha sıklaştırdık. Daha önce birçok kapalı ve açık alanı belirtilen ilaçlarla dezenfekte etmiştik. Şimdi de sokak ve caddelere tankerlerimizdeki ilaçlı suyu sıkmaya ve süpürge ekibimiz ile fırçalayıp temizlemeye başladık.    

Dünyayı etkisi altına alan Covid-19 virüsüne karşı Vezirköprü Belediyesi olarak ne yapmamız gerekiyorsa hepsini yerine getiriyoruz. Ekiplerimiz bu konuda hummalı bir şekilde çalışıyor. Tabi en iyi temizlik çevreyi kirletmemektir. Vatandaşlarımızın da bu konuda daha duyarlı ve dikkatli olmalarını rica ediyorum. Temiz bir Vezirköprü, temiz bir Samsun için çalışıyoruz"diye konuştu.    
Haber:Köksal ÖNER